Odanın mantığı assolistler en son gelir. Bunun için kaybolması gerekirse Oda kaybettirir.Oda böyle sululuklara devam etmesin bence. Artık seri daha ciddi bir yere geldi. Onigashima gibi bir yerde de kaybolursa Enma'yla yaptığı şovu gölgeler.
Odanın mantığı assolistler en son gelir. Bunun için kaybolması gerekirse Oda kaybettirir.Oda böyle sululuklara devam etmesin bence. Artık seri daha ciddi bir yere geldi. Onigashima gibi bir yerde de kaybolursa Enma'yla yaptığı şovu gölgeler.
Tayfanın sonuna kadar ciddi olup plana uyduklari bir arc görmedim bu sefer de farklı olucak gibi gelmiyo.Oda böyle sululuklara devam etmesin bence. Artık seri daha ciddi bir yere geldi. Onigashima gibi bir yerde de kaybolursa Enma'yla yaptığı şovu gölgeler.
Bu arcın assolisti Jinbei olacak, bakalım yanında kimlerle gelecek.Odanın mantığı assolistler en son gelir. Bunun için kaybolması gerekirse Oda kaybettirir.
+1 aynen katılıyorum.@Smoker Yarın oldu. Şu kesinliği net olmayan spoilerı alsak mı artık.
Yok hiç denk gelmedim ama bu arc'da ilk defa ciddi ölümler olacak. Oda, belki biraz daha ciddileşir diye bekliyorum.Tayfanın sonuna kadar ciddi olup plana uyduklari bir arc görmedim bu sefer de farklı olucak gibi gelmiyo.
İnşallah gelir.Bu arcın assolisti Jinbei olacak, bakalım yanında kimlerle gelecek.
Filo veya wb korsanlarıBu arcın assolisti Jinbei olacak, bakalım yanında kimlerle gelecek.
O bota nasıl sığacaklar lan. 9 u da damızlık dana gibi*** These are unconfirmed spoilers ***
-Back to the present
-Kinemon and the rest of the Akazaya 9 take the single boat to Onigashima
-Last page is Luffy and Momo arriving
Umarım doğru değildir. En azından bu kadarcık olmasın. :/