Mr. Yojimbo oyuna dahil oluyor yavaş yavaş.....- Kyoshiro already know some of Red Scabbards will appear 20 years later. Because Toki order him to prepare when times come. So he wait and gain power.
Spekülatif bir bilgi daha.
Mr. Yojimbo oyuna dahil oluyor yavaş yavaş.....- Kyoshiro already know some of Red Scabbards will appear 20 years later. Because Toki order him to prepare when times come. So he wait and gain power.
Spekülatif bir bilgi daha.
Ben hain olmadan casus olamayacağını düşünüyodum.İçerden biri bilgi vermeden 20 sene boyunca herşeyi bilmelerine imkan yok.Kyoshiro 20 yıl sonra casus soktu diyelim Oden'i de mi Kyoshiro'nun adamı haber verdi?Casus ve hain farklı şeyler yalnız.
Kiyoşiro bizimkilerin elinde olan gücü bilmiyor olabilir. Bu nedenle Law'a danışması lazım zaten.Spoiler tekrar bakınca Law'ı serbest bırakmasıyla "saldırı için yeni bir plan yaptılar." diyor. Hani bakınca plan tamamen Kyoshiro'ya ait gibi de durmuyor. Toparladım kendimi
Sana da bravo orti.
Amma "yeni bir plan yaptı-LAR." diyor. Çoğul kullanılmış. Plan sadece Kyoshiro'nun olmaz o zaman değil mi, birlikte kurdukları bir şey var.
Peki Law'ı biliyor mu? Yani nasıl onu gözüne kestirdi. Gerçi Law'ın da tanımadığı birine ayak uydurmasını anlayamadım ama bölüm gelince oturur yerli yerine her şey.Kiyoşiro bizimkilerin elinde olan gücü bilmiyor olabilir. Bu nedenle Law'a danışması lazım zaten.
Hahaha iyi bakalımSpoiler tekrar bakınca Law'ı serbest bırakmasıyla "saldırı için yeni bir plan yaptılar." diyor. Hani bakınca plan tamamen Kyoshiro'ya ait gibi de durmuyor. Toparladım kendimi
Spoiler tekrar bakınca Law'ı serbest bırakmasıyla "saldırı için yeni bir plan yaptılar." diyor. Hani bakınca plan tamamen Kyoshiro'ya ait gibi de durmuyor. Toparladım kendimi
Sana da bravo orti.
Amma "yeni bir plan yaptı-LAR." diyor. Çoğul kullanılmış. Plan sadece Kyoshiro'nun olmaz o zaman değil mi, birlikte kurdukları bir şey var.
O perde kapansın , sevinçten ağlarım.Yonkouproductions bölümü övmüştü. Bence çok daha fazla şey olacak bu bölüm.