Hikaye üçe bölünmüş durumda. Udon, Atamayama ve Başkent. Birinin çözülmesi bile hikaye akışını hızlandırır.İyi bari.
Hikaye üçe bölünmüş durumda. Udon, Atamayama ve Başkent. Birinin çözülmesi bile hikaye akışını hızlandırır.İyi bari.
Bilgi varmı Kaidonun adasına ulaştılar mı ?Hikaye üçe bölünmüş durumda. Udon, Atamayama ve Başkent. Birinin çözülmesi bile hikaye akışını hızlandırır.
Luffy neyin kafasını yaşıyor çözebilen var mı oshirukolar haplıydı herhalde. Daha aynı sayı zorda kalınca boyunluğu çıkardım nasıl yaptım bilmiyorum diyen bu değil miydi nasıl hep özgürmüş bu arkadaş.''Ben hep özgürdüm'' demiş
Sanmıyorum. O kadar kısa sürede gidemezler.Bilgi varmı Kaidonun adasına ulaştılar mı ?
Benim gayet hoşuma gitti bölüm. Luffy Big Mom'dan hasar almadan atağını atlattı. Üstüne Big Mom ve Queen'in gidişi üzerine buralar sıkıcı olacak dedi. Şimdi bu bölüm de yeni hakisiyle bizi uçurur. Eee hep Zoro ezik kesiyor diye sevinecek haliniz yok. Biraz da Luffy ezik yeniyor diye sevinin.Son iki bölüm size iyi davranmadı farkındayım xD Önce Come yonkoudan sonra gelen tek, ardından hep özgürdüm yerine bir dakikadır özgürdüm falan xD
Ama neyse Queen ve Bigmom gitti Luffy şov yapar artık
Senin hoşuna gitmesi için içinde Luffy olsun yeter, Kata'dan kaçtığı bölüm bile hoşuna gitmiştiBenim gayet hoşuma gitti bölüm. Luffy Big Mom'dan hasar almadan atağını atlattı. Üstüne Big Mom ve Queen'in gidişi üzerine buralar sıkıcı olacak dedi. Şimdi bu bölüm de yeni hakisiyle bizi uçurur. Eee hep Zoro ezik kesiyor diye sevinecek haliniz yok. Biraz da Luffy ezik yeniyor diye sevinin.
Boğulacaksa okyanusta boğulsun aslan parçası, yalakta değil xD Adam yonkou ile antrenman yapıyor artık.
Doğru söylüyorsun. Udon bölümleri beni genelde sıkıyor ama katlanacağız artık. Umarım daha fazla uzamaz.Hikaye üçe bölünmüş durumda. Udon, Atamayama ve Başkent. Birinin çözülmesi bile hikaye akışını hızlandırır.
Snakeman Çakırİstihbarat yanlış değilse Luffy'nin sözü;
Azdan az, çoktan çok gider.