Ağzından içeri kaynar suyun girmesini izlemek hoşuna gidecek yaniAynen öyle. Çok epik bir son panel bekliyorum. Çok üzücü ve çok etkileyici.
Ağzından içeri kaynar suyun girmesini izlemek hoşuna gidecek yaniAynen öyle. Çok epik bir son panel bekliyorum. Çok üzücü ve çok etkileyici.
+1 diyorum.
Biri darbe mi dedi. Terörist Korsan Kaidou ve Orochi kuvvetlerine karşı asıl darbeyi Monkey D. Luffy liderliğinde biz yapacağız. Yaşasın Oden Sevdalıları!!! Yaşasın Luffy Sevdalıları!!! Oden'in Yolu Luffy'nin Yoludur. Bu böyle biline!!!!
''Üzücü'' yazıyor ya orada. Üzüleceğim ama kaliteli olsun.Ağzından içeri kaynar suyun girmesini izlemek hoşuna gidecek yani
Orochi denilen yılan herifin her kafasının ayrı ayrı kesilmesi ve ezilmesi, parçalanması gerekli ah şu tayfada işkence sevdalısı biri olsa da Orochi'ye uygulasa ahh...
Biri darbe mi dedi. Terörist Korsan Kaidou ve Orochi kuvvetlerine karşı asıl darbeyi Monkey D. Luffy liderliğinde biz yapacağız. Yaşasın Oden Sevdalıları!!! Yaşasın Luffy Sevdalıları!!! Oden'in Yolu Luffy'nin Yoludur. Bu böyle biline!!!!
Sonra WB'ye baba deyip durursunuz
Şu canım profil resmine şu cevaplar yakışıyor mu be!!!Oden olayı açıklanmadığı sürece adam bile olamaz
Kaynar su değil, kaynar yağ.Ağzından içeri kaynar suyun girmesini izlemek hoşuna gidecek yani
Cesede gerek yok. Kazana girdiği anda, ölümü netleşti.Cesedini görmedikçe Oda'ya güven olmaz.
Asıl o zaman yakışıyor. Jiraiya gibi ülkesi için her şeyi yapmış bir adam var. O konu açıklanmadan WB anca op gerçek diye insanları gazlamaya çalışan biri olur.Şu canım profil resmine şu cevaplar yakışıyor mu be!!!
İyi ki mangaka dayanamadığını göstermiş de sizin bu Luffy ezikleme çabalarınızı boşa çıkarmış...İşte Luffy olsa kafaya balyozu yedikten sonra bir şekilde şansı yaver gider kazana atılmaktan kurtulurdu.Oden malesef bu şansın onda birine sahip değil.Yazık olmuş....
Oda bir anda bu dressrosa daki prenses kizin meyvesini birine verir ve oden iyilesip geri doner. Bu adama guvenmiyorum. Ama umarim bir sekilde doner.Cesede gerek yok. Kazana girdiği anda, ölümü netleşti.