Büyük bir fedakarlık geliyor. Peçeteleri hazırlayayım.Bu arada ufak bir detayı gözden kaçırmayın. Oden yeniliyor, Kaido kazanıyor diye bir şey demedim. Lütfen.
Büyük bir fedakarlık geliyor. Peçeteleri hazırlayayım.Bu arada ufak bir detayı gözden kaçırmayın. Oden yeniliyor, Kaido kazanıyor diye bir şey demedim. Lütfen.
Heyecan yapacak bir şey yok. Oden tek atmıyor, tek atmaya çalışıyormuş.Ne yaptın sen usta be şoku ben atlatamadım şimdi bu siteyi ayağa kaldırır. Dnsnin kalbinden nasıl kan pompalayacağını da mı düşünmüyorsun hadi Oda düşünmüyor ya sen.
Vuhuhuhu. Sabrım tükendi çıksın artık şu sayı.Devastating power of Oden. He is trying to solve Kaido problem with one strike.
Tek atmaya çalışıyor Oden reis.
Cidden en çok sabırsızlandığım sayı oldu. Fandaş ben dayanamayacağım, yarın spoilere bakacağım.Vuhuhuhu. Sabrım tükendi çıksın artık şu sayı.
Haydaaa tüylerim diken diken oluyor şu anDevastating power of Oden. He is trying to solve Kaido problem with one strike.
Yine heyecanlanırlar farketmez.Roger bile tek atamazdı zaten ama bunu denemesi ortadoğuda kartların karman çorman olması için yeter de artar bile.Heyecan yapacak bir şey yok. Oden tek atmıyor, tek atmaya çalışıyormuş.
Oden bu yaşa kadar yine iyi gelmiş.Devastating power of Oden. He is trying to solve Kaido problem with one strike.
Adamın kılıçlarından haki fışkırıyor. Onu da denesin bir zahmet.Yine heyecanlanırlar farketmez.Roger bile tek atamazdı zaten ama bunu denemesi ortadoğuda kartların karman çorman olması için yeter de artar bile.
Oyuna gelmeyin. Kardeşi, kardeşe kırdırmaya çalışıyor.Mihawk fanlarının Mihawk'ı Oden'den güçlü beklemeleri.