Lan yarın ters köşe bir şeyler de gelebilir ha. Belli olmaz bu işler.
Tamam da böyle bir durumda Kaido yine ölmüyor.
Geçen bölümlerdeki Joy Boy falan filan muhabbeti-Oden'in Wano'nun gerçek önemini öğrenmesi falan filan meseleleri nasıl ki Roger'dan 20 yıl sonra gerçekşecekse Wano da 20 yıl sonra kapılarını o sebeple dünyaya açacakTamam da niye :d Kaido'nun adamları bununkileri yenince onları korumaya gitti desek, halkı 20 yıl boyunca zulüm içinde bırakmış oluyor. Tam bir lider.
Ulan ne kehanetmiş Allah'ın belası şey be. Bu durum beni hiç tatmin etmez çörek abim, hiç.Geçen bölümlerdeki Joy Boy falan filan muhabbeti-Oden'in Wano'nun gerçek önemini öğrenmesi falan filan meseleleri nasıl ki Roger'dan 20 yıl sonra gerçekşecekse Wano da 20 yıl sonra kapılarını o sebeple dünyaya açacak
Açıklansın da tatmin edip etmeyeceğine o zaman bakalım. Ama gidişat hiç olumlu değil.Ulan ne kehanetmiş Allah'ın belası şey be. Bu durum beni hiç tatmin etmez çörek abim, hiç.
Yok ya ben bu adamı bir türlü sevemedim.Bence yanlış ata oynuyorsun şu an.
Takıl kafana göre ya ben sana gıcıklık yapıyorum işteKaido'yu seviyorum ama. :s Her yonkoya ayrı bir hayranlığım var.
+++++++1Beyazbıyık hep gemideydi. Bir ada üzerinde gördük mü? Roger da hep gemideydi. Bir ada üzerinde gördük mü? Sabit yerde ikamet eden iki İmparator var. Birinin olduğu yer 60 senedir kendi yaşadığı ada, diğeri de korsan adası zaten. Ayrıca ben Roger ve Beyazbıyık melektir demiyorum, fakat Kaido'dan daha karakterli insanlar oldukları aşikar. Korsan dediğin bir yere saldırır, yağmalar ve gider. Asalak gibi bir adaya çöküp halkın kanını içmez. Bu onu korsan değil, işgalci yapar. Adam resmen insanların özgürlüklerini ellerinden almış, köle olarak çalıştırıyor. Neyse ki eline verip gönderecekler yakında.
Seni zaten sevmiyom artık.Takıl kafana göre ya ben sana gıcıklık yapıyorum işte