Akazaya Ku-nin OtokoDüşüncesi bile kötü.
9 kin japoncasi. Otoko erkek demekti sanırım. Bu çeviri notunu bölümde de görmüştüm sanki. Kiku erkek çıkarsa diye ondan biraz içimde bi acaba var.
Son düzenleme:
Akazaya Ku-nin OtokoDüşüncesi bile kötü.
Hehehe ben de bu resmi ariyordumOda'nın en büyük kazığı olur. :/
Adamı hafiften emcüklemişler ne olmuş yaniHayaller:Gerçekler:
@twei
Mihawk bütün emcüklerini kılıca depoluyor gerekli durumlarda kullanmak için. Bir ömür yetecek kadar b.hakisi vardır artık.
Hiçbir şey. Hoşuna da gitmiştir hatta.Adamı hafiften emcüklemişler ne olmuş yani
Luffy'nin ağız daha komik ciddenOda'nın en büyük kazığı olur. :/
Yani, dikkatli bakınca bir benzerlik söz konusuHiçbir şey. Hoşuna da gitmiştir hatta.
Vagabond taki cool tarzda en az 1 samuray görmek bu arc tek beklentimdi.Yaramı deştin ,Allah mangakanın belasını versinHayaller:Gerçekler:
@twei
Mihawk bütün emcüklerini kılıca depoluyor gerekli durumlarda kullanmak için. Bir ömür yetecek kadar b.hakisi vardır artık.
"Ben" derken farklı bir zamir kullanıyordu, bölüm notunda bu zamiri erkek samuraylar kullanır diye not düşmüşlerdi.Akazaya Ku-nin Otoko
9 kin japoncasi. Otoko erkek demekti sanırım. Bu çeviri notunu bölümde de görmüştüm sanki. Kiku erkek çıkarsa diye ondan biraz içimde bi acaba var.
Oda'nın en büyük kazığı olur. :/
Kyoshiro güzel bence.Vagabond taki cool tarzda en az 1 samuray görmek bu arc tek beklentimdi.Yaramı deştin ,Allah mangakanın belasını versin