Sen de cümlede açık bulsan saldırıyorsun.Çok daha fazlası vardır. Mihawk'ın gücü yarı yarıya düşer Yoru'suz.
Sen de cümlede açık bulsan saldırıyorsun.Çok daha fazlası vardır. Mihawk'ın gücü yarı yarıya düşer Yoru'suz.
Kesin vardır. Yoru'dan daha azı beklenilemez.Yoru'nun da Enma gibi fantastik güçleri varmıdır, ne dersin?
Zoro çok güçlü olacak zaten. Ona laf yok. Ama Luffy kadar olmayacak. Öyle hayalleri olan varsa şimdiden gerçeğe alıştırsınlar kendilerini.Bakıyorum da Zoro'nun çok güçlü olacağı günler için şimdiden algı kasmaya başlamışsın hayırlı işler.
Buna katılmıyorum. Enma var olan gücü daha etkili kullanma konusunda kullanıcısına yardımcı oluyor. Olmayan bir gücü açığa çıkartmıyor. Yoru'da ise fazlası varmıdır, vardır. O kılıcın Enma'dan daha da zorlu çıkacağını düşünüyorum.Çok daha fazlası vardır. Mihawk'ın gücü yarı yarıya düşer Yoru'suz.
Beklenmez de farklı bir gücü varmıdır, onu düşünüyorum. Enma gibi de olabilir elbet ama değişik bir şeyler de çıkabilir.Kesin vardır. Yoru'dan daha azı beklenilemez.
Vallaha istediğin kadar yumuşatmaya calış hacı.Buna katılmıyorum. Enma var olan gücü daha etkili kullanma konusunda kullanıcısına yardımcı oluyor. Olmayan bir gücü açığa çıkartmıyor. Yoru'da ise fazlası varmıdır, vardır. O kılıcın Enma'dan daha da zorlu çıkacağını düşünüyorum.
Beklenmez de farklı bir gücü varmıdır, onu düşünüyorum. Enma gibi de olabilir elbet ama değişik bir şeyler de çıkabilir.
Meyve açmıyor bildiğim kadarıyla.Şimdi kafamda bir soru var. Kaido normal haliyle mi ejder formuyla mı yoksa karma formla mı savaştı? Karmayı görsek iyi olurdu.
Yara izine bakınca Ejderha formunda ayyaş ayyaş gezerken yemiş gibi.Meyve açmıyor bildiğim kadarıyla.
Bölemez. Kinemonun 20 yıl önceki hali 2 haki kullanıp ateşi kesiyor. Shutenmaru vs oden yönetiminde kalsalar 20 yıl daha gelişse en güçlü korsan tayfası olurlardı.Shanks'ın ekibi bu çapsızları 3'e çarpar 5'e böler.