MF Flashbacklerde Oden yok Hafızasından silinmiş.Her şey olabilir, şaşırmam.
MF Flashbacklerde Oden yok Hafızasından silinmiş.Her şey olabilir, şaşırmam.
Retcoin muhabbeti oldu galiba.MF Flashbacklerde Oden yok Hafızasından silinmiş.
MF Flashbacklerde Oden yok Hafızasından silinmiş.
Eğer WB'nin ölürken tayfasının tümüyle gösterildiği sahneyi kastediyorsanız o sahne filler.Retcoin muhabbeti oldu galiba.
İyi bari. Sağ ol bilgi için.Eğer WB'nin ölürken tayfasının tümüyle gösterildiği sahneyi kastediyorsanız o sahne filler.
Belki de Big Mom bir şekilde yardım eder. Borç meselesi de açıklanmış olur.
BM ölmez. Özüne döner diye düşünüyorum. Hafızasını kaybedince çocukluğundaki iyi kalpli canavara dönüşmüştü. Meyve gücü de biraz pasif konumdaydı. O anlar boşuna gösterilmedi. Tüm Kek adası zamanında da söylemiştim BM'nin karakter değişimi işlenmedi muhtemelen sonra işlenecek. Olur da BM ölürse ölmeden önce hepimiz BM hakkında çok iyi şeyler düşüneceğiz bence.Yalnız Oden'in ölümünde BM'nin de payı varsa bu arc iki yonko da ölür ki. Oda artık sağ komaz onları bunca dramdan sonra
Emeğine sağlık hocam.Ben biraz daha lobi yapayım. Bu yazdıklarım henüz dedikodu seviyesi. Birkaç güne daha net şeyler öğrenirim.
Bence de. Smoothie net yeni kaptan gibi cizilmis. Susturuyor herkesi, ayar veriyor. Abilerine atar yapiyor. Diğerleri abim abim diye ağlayan tipler. Katakuri bile öyle. Peros abim diye dolaniyorLinlin ölecek beyler.Bu panel boşuna çizilmedi.
Bence ölmeyecek.Hayalini de gerçekleştirecek.Ruhların kaçışındaki cadıdan alınma koca ana.Orada da bir iyi birde kötü cadı vardı.Kötü kişiliği belki de karmel anayı yemesine bağlanacak ve ortadan kalkacak seri sonunda.Linlin ölecek beyler.Bu panel boşuna çizilmedi.
Linlin ölecek beyler.Bu panel boşuna çizilmedi.
Wb'nin dirilip tekrar ölme ihtimali bile daha fazla.Bence de. Smoothie net yeni kaptan gibi cizilmis. Susturuyor herkesi, ayar veriyor. Abilerine atar yapiyor. Diğerleri abim abim diye ağlayan tipler. Katakuri bile öyle. Peros abim diye dolaniyor
Smoothie Korsanlari hayırlı olsun