Acaba Kiku ne söyleyecek Wano hakkında. Yine bir ipucu yakalar mıyız acaba yoksa normal bir şey mi söyleyecek. Umarım güzel bir şey söyler.
Ne söylesin mesela? Bence Udon hakkında bilgi verecek. İklim, Queen falan.Acaba Kiku ne söyleyecek Wano hakkında. Yine bir ipucu yakalar mıyız acaba yoksa normal bir şey mi söyleyecek. Umarım güzel bir şey söyler.
Ne bileyim zamanın da şöyleydi böyleydi bir şeyler der dedim ama dediğin gibi olacak muhtemelen Hep bir gizem olduğu için insan beklentiye giriyor haahhaNe söylesin mesela? Bence Udon hakkında bilgi verecek. İklim, Queen falan.
O Snatch lafı benim aklımda ama durduk yere onu anlatmaz heralde gene. Zamanında burada Roronoalar vardı falan diye girse cümleyeNe bileyim zamanın da şöyleydi böyleydi bir şeyler der dedim ama dediğin gibi olacak muhtemelen Hep bir gizem olduğu için insan beklentiye giriyor haahha
Hahaha zamanın da burada çok güçlü bir aile vardı Aynen Bende Snatch lafından dolayı dedim. Yine Kiku konuşunca ama öyle olmaz sanırımO Snatch lafı benim aklımda ama durduk yere onu anlatmaz heralde gene. Zamanında burada Roronoalar vardı falan diye girse cümleye
Queen ömrünün dayağını yiyecek canım orası kesinQueen dayağı yiyecek. Luffy tekler.
Ayağa kalkmışken meyvesini de söylese de rahatlasam. Benim meyve şu, ona göre dövüş diye.Queen baya güçlü çıkacak bence.