Böyle bir şey olursa yıkılırımBroly gibi Luffy Zoro Sanji aynı anda yaraya vuracaklar
Kaido en sonunda böyle durmasın da
Böyle bir şey olursa yıkılırımBroly gibi Luffy Zoro Sanji aynı anda yaraya vuracaklar
Burada benim kafama şu takıldı; Oden'in o kadar güçlü bir saldırı yapamayacağını nereden biliyorlar? Oden'in saldırıdan sonra şaşırıyor falan olması lazım. Ki, o da biraz saçma. Çocukluğundan beri kullandığı kılıcı tanımıyor mu?Enma olayı şöyle. Oden kılıçla isimli bir saldırı yapıyor, olması gerekenden çok daha fazla bir güç açığa çıkıyor. Haki bildiğin form kazanıyor gibi yani. Nepalli de bunu dedi o sahneye göre.
Shanks'ın ne zaman yonko olduğunu nerden biliyorsun?Anlamadım dediğini.Muhtemelen 25-35 yaşlarındadır Kaido Oden le girişirken.Kaido'ya genç dediği yaş büyük ihtimalle Shanks'ın yonko olduğu yaş la
Kaido hayvan, Oden daha hayvan, Big Mom hayvan oğlu hayvan.Same scenario even now diyorlar.
Olur. Zavallı adamın üstüne gidiyolar hepBöyle bir şey olursa yıkılırım
Kaido en sonunda böyle durmasın da
shanks 6 sene önce yonkou oldu manga sayfasında ödüller tanıtılırken denizciler söyledi.Shanks'ın ne zaman yonko olduğunu nerden biliyorsun?Anlamadım dediğini.Muhtemelen 25-35 yaşlarındadır Kaido Oden le girişirken.
Kralı zaten wanoda kimse yenemez.Değil mi ? Queen virüsle denedi sonra ayarı yedi cevabını almış oldu.Ban D. Age Orochiden yılan çorbası yapar şifa niyetine içer
Bandajlı donunda sallar Queen denen hıyar ağasınıKralı zaten wanoda kimse yenemez.Değil mi ? Queen virüsle denedi sonra ayarı yedi cevabını almış oldu.
Shanks 33 yaşında yonkou oldu. Kaido da yüksek ihtimalle +30 idi.Shanks'ın ne zaman yonko olduğunu nerden biliyorsun?Anlamadım dediğini.Muhtemelen 25-35 yaşlarındadır Kaido Oden le girişirken.