Silinmiş Üye
Oden enma'ya seslenip bankai açacak.
Zamanında böyle demiştim gücü için ulan. Benim yorumum olmasın o Smoker?Enma'nın gücü için şöyle bir yorum var. Kılıcın olayı hakiyi güçlendirmek gibi bir şeymiş. Yani kılıca sen bir birim haki veriyorsun, kılıç on birimlik güç açığa çıkarıyor.
Ortalık karışırEnma'nın gücü için şöyle bir yorum var. Kılıcın olayı hakiyi güçlendirmek gibi bir şeymiş. Yani kılıca sen bir birim haki veriyorsun, kılıç on birimlik güç açığa çıkarıyor.
Topluluktaki Kangashkan nickli eleman sen misin?Zamanında böyle demiştim gücü için ulan. Benim yorumum olmasın o Smoker?
Haki emcüklüyor da nereden çekiyor o hakiyi.Haki havadan gelmiyor.Kılıç kullanıcısı kadar güçlü olur.Yada kılıç gerçek gücünü kullanıcısı gerçekten güçlü olduğunda ortaya çıkarır diyelim.Japonların samuray,katana muhabbetlerinde hep bu var hatta zanpakto için bile böyleydi bilen bilir.Dolayısıyla Zoro Oden kadar güçlü olmadığı müddetçe o kılıcın gerçek gücünü ortaya çıkaramayacak.Ama eğer kişisel olarak Oden kadar güçlü olursa gelecek bölümlerde Oden neler yapıp başarılı olduysa aynısını yapabilecektir ileride bir gün.Sorulması gereken soru o yüzden Zoro ilerde Oden seviyesine ulaşır mı olmalı.Ya demiştim demek istemiyorum ama kılıçlara derece biçen adam onlara güç verir
işte. Haki emcüklüyorsa bu elbet işe yarar bir duruma dönüşecektir. Ama fanlarında Zoro hep dezavantajlı ya algısı yaratma çabası olduğu icin onu da lekeliyorlar.
Belki benden görmüştür.Topluluktaki Kangashkan nickli eleman sen misin?