Bu aklıma Dagor Dagorath'ı getirdi. Kaido Melkor, Luffy Tulkas, Zoro da Turin.Luffy döver, Zoro öldürür canım. Ödülü neden geçsin? Zoro teke tek dövüşte öldürecek demedim. Luffy kimseyi öldürmediği için uygun aslında.
Bu aklıma Dagor Dagorath'ı getirdi. Kaido Melkor, Luffy Tulkas, Zoro da Turin.Luffy döver, Zoro öldürür canım. Ödülü neden geçsin? Zoro teke tek dövüşte öldürecek demedim. Luffy kimseyi öldürmediği için uygun aslında.
Orta Dünya'da bir savaşmış sanırım. Şimdi baktım. Cahilim bu konuda. :/Bu aklıma Dagor Dagorath'ı getirdi. Kaido Melkor, Luffy Tulkas, Zoro da Turin.
Ohoooo sen kılıç kokmasından bahsediyorsun. Serinin üst düzey adamlarının çoğunda kılıç var. Roger, Wb, Big Mom, Shanks. Bizim forum kabul etsin biz herkes birgün kılıç koklayacak Avrupa sanayiide öne geçince gavur malı dedik geri kaldık.KF olarak da kılıç koklamak dedik değerlerini anlayamadık adamlarınÖyle de koca forum kılıç kokusundan geçilmeyecek sonra shjsj
Zoro keser, Luffy döver, Usopp kaçar, Nami çalar X DRAKE hapse atarLuffy döver, Zoro öldürür canım. Ödülü neden geçsin? Zoro teke tek dövüşte öldürecek demedim. Luffy kimseyi öldürmediği için uygun aslında.
Dediğin gibi olursa mükemmel bir benzerlik olacak o savaşla. Tulkas gücüyle Melkor'u devirmeyi başarır, Turin de "kara kılıcını" kalbine saplayarak son darbeyi indirip öldürür.Orta Dünya'da bir savaşmış sanırım. Şimdi baktım. Cahilim bu konuda. :/
Gittiği her yere acı ve keder götüren birisi ile Zoroyu nasıl bağdaştirdin la :\ Bu ark en çok acıyı kim çekti ise o öldürür.Evet cevabı alayımDediğin gibi olursa mükemmel bir benzerlik olacak o savaşla. Tulkas gücüyle Melkor'u devirmeyi başarır, Turin de "kara kılıcını" kalbine saplayarak son darbeyi indirip öldürür.
Melkor, en güçlü ve karanlıklar efendisi.
Tulkas, güreşi, sporu ve kahkaha atmayı seven, çok neşeli ve çok güçlü biri.
Turin, acıların çocuğu ve inatçı, idealist bir kılıç ustası. Kara kılıcıyla ejderha öldürmüşlüğü bile var.
Vay be. Bu kadar uyar cidden. Şaşırdım şu an.Dediğin gibi olursa mükemmel bir benzerlik olacak o savaşla. Tulkas gücüyle Melkor'u devirmeyi başarır, Turin de "kara kılıcını" kalbine saplayarak son darbeyi indirip öldürür.
Melkor, en güçlü ve karanlıklar efendisi.
Tulkas, güreşi, sporu ve kahkaha atmayı seven, çok neşeli ve çok güçlü biri.
Turin, acıların çocuğu ve inatçı, idealist bir kılıç ustası. Kara kılıcıyla ejderha öldürmüşlüğü bile var.
Onu salla izo niye wb ile devam etmiş?Whitebeard niye gelmiş acaba?