Bu vakitten sonra zor o işler. Yapamaz zaten.Ace = Sabo. Oda aynı plağı çalacak gibi. Ne Wano ne geçmiş. Keşke evrenin geri kalanını görsek yine.
Bu vakitten sonra zor o işler. Yapamaz zaten.Ace = Sabo. Oda aynı plağı çalacak gibi. Ne Wano ne geçmiş. Keşke evrenin geri kalanını görsek yine.
Oha noluyorBu arkadaş ne diyor raftel alakalı bir şey mı göreceğiz yoksa büyük savaşla ilğili mı. Trollüyor mu acaba. Sorular sorular neyse en iysi beklemek.
https://mobile.twitter.com/i/web/status/1210290552530321408
10 hafta sonra anca.
Ne yazıyordu? Açılmıyor. @Kral KorsanOha noluyor
Beyaz sakalın son sözlerini söylediği sahneyi atmış yonkou prod.Ne yazıyordu? Açılmıyor. @Kral Korsan
Ben de gördüm onu.One piece'in ne olduğuyla ilgili bir şey olduğunu düşündürttü.Oda bildiğin kendi ayağına sıkar ama yavBeyaz sakalın son sözlerini söylediği sahneyi atmış yonkou prod.
Trollüyordur yada farklı bir konu hakkindadaır diye sildim.Ne yazıyordu? Açılmıyor. @Kral Korsan
Sanmıyorum. Smoker de demişti Raftel'i göreceğimizi. Yine ilk biz öğrendik.Trollüyordur yada farklı bir konu hakkindadaır diye sildim.
Harbiden serinin en iyi flashback'i kuşkusuz Oden'ın fb'si. O kadar güzel konulara deginiliyor ki...Sanmıyorum. Smoker de demişti Raftel'i göreceğimizi. Yine ilk biz öğrendik.
Sıkı tutunun, uçuşa geçiyoruz.
Tarihin en iyi flashbacki devam ediyor.