Aksiyon kesilecek olabilir. Bölüm aksiyon devamı olsa çok daha iyi olur daÇıkıyor mu çıkıyor.
Aksiyon kesilecek olabilir. Bölüm aksiyon devamı olsa çok daha iyi olur daÇıkıyor mu çıkıyor.
Bakalım. Belki son sayfada bir geçiş yapar.Aksiyon kesilecek olabilir. Bölüm aksiyon devamı olsa çok daha iyi olur da
Normalde bölüm çok iyidir ama çevirmen Zoro fanıdır.Information about chapter 945 from MangaPlus' One Piece spanish translator.
Good chapter, as usual in Wano arc. Not at the level of last 2 chapters, but it's good.
944'te zoroluk cok bir şey yoktuki orochi'ye slash attı kyoshiro ile bir kılıç tokuştur du o kadar 944'te adamı hype yapan şey muhtemel killer ve kidd sahneleriydi son bölmdede bm'nin udona gelmiş olması.Normalde bölüm çok iyidir ama çevirmen Zoro fanıdır.
Chopper falan ön planda galiba. :/Esasında bomba bir bölüm olması gerekirdi. Bir tarafta tayfa ortalığı karıştırdı, diğer tarafta ise Bigmom hapishaneye dalış yapacak. Her türlü tansiyonu ve aksiyonu bol bir bölüm olması bekleniyordu haliyle. Oda bunu nasıl becerdi acaba? :/
944'te zoroluk cok bir şey yoktuki orochi'ye slash attı kyoshiro ile bir kılıç tokuştur du o kadar 944'te adamı hype yapan şey muhtemel killer ve kidd sahneleriydi son bölmdede bm'nin udona gelmiş olması.
Troll yapıyorum yaa. :S
Edit:son olarak sanji ve zoro'nun buluşması okadar.
Ben inanmıyorum çevirmenin dediğine. :/Esasında bomba bir bölüm olması gerekirdi. Bir tarafta tayfa ortalığı karıştırdı, diğer tarafta ise Bigmom hapishaneye dalış yapacak. Her türlü tansiyonu ve aksiyonu bol bir bölüm olması bekleniyordu haliyle. Oda bunu nasıl becerdi acaba? :/
Bügün mü cıkıyor spo.?