Haddinizi biliniz.Loki'nin tipsiz bir şey çıkacağı bariz de, koca Elbaf prensini de Usopp'a yedirmek acımasız oldu.
Haddinizi biliniz.Loki'nin tipsiz bir şey çıkacağı bariz de, koca Elbaf prensini de Usopp'a yedirmek acımasız oldu.
Dof çocuğunu da öldürür yalnızDof'un çocuğunu dövsün mü istiyorsun nedir
Hadi bakalım. Umarım son fb bölümü olur.Bugün ya da yarın spoiler gelir diyorlar.
Bende öyle istiyorum. Bu geçmişleri öğrenmekte iyi hoş güzel oluyor da tam yerinde girdi araya.Şu fbler biter artık umarım
Bölüm güzel olduktan sonra zamanı fark etmez bana.Hadi bakalım. Umarım son fb bölümü olur.
Buna katılırım. Hatta altına imzamı da atarım.Dof çocuğunu da öldürür yalnız
Meyve ve kılıç kullanıcılarından bıktık. Saf güç lazım.Tam bir şaka, Garp savunan @Yubashiri-sama ölsem aklıma gelmezdi
Ters bir yerde girdi geçmişe. Bu geçmiş kadar güncel, güncel kadar geçmiş merak ediliyor. Kafalar yine karışık.Bölüm güzel olduktan sonra zamanı fark etmez bana.
Valla yazık etmişsin kendine, neyse hayırlı olsunMeyve ve kılıç kullanıcılarından bıktık. Saf güç lazım.
Act 3 fb ağırlık olacağı belliydi ya. Tam doğru zamanda girdi aslindaTers bir yerde girdi geçmişe. Bu geçmiş kadar güncel, güncel kadar geçmiş merak ediliyor. Kafalar yine karışık.
Ben iki zamandan da memnunum. Oden'in hikayesi bitince dönsün işte günümüze.Ters bir yerde girdi geçmişe. Bu geçmiş kadar güncel, güncel kadar geçmiş merak ediliyor. Kafalar yine karışık.