Aynen 3-1 olmuş. Tablo da var.4 bölüm, 1 ara şeklindeydi galiba. 3 bölüm, 1 ara olmuş. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Seri güzel gitsin de, ne zaman biteceği çok da önemli değil. Şu an güzel gidiyor.
Aynen 3-1 olmuş. Tablo da var.4 bölüm, 1 ara şeklindeydi galiba. 3 bölüm, 1 ara olmuş. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Seri güzel gitsin de, ne zaman biteceği çok da önemli değil. Şu an güzel gidiyor.
Ezbere yazmış adam.4 bölüm, 1 ara şeklindeydi galiba. 3 bölüm, 1 ara olmuş. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
O zaman adamı bu gereksiz sallamasyon işi için kınıyorum. Bize kadar ulaşması da enteresan.Ezbere yazmış adam.
Geçen sene dediği çoğu yet tutmadı zaten. Adam kabataslak bi cetvel yapmış. WSJ Breakler hariç hepsi adamın hayal gücü
Araları da mı ben söyleyeyim?O zaman adamı bu gereksiz sallamasyon işi için kınıyorum. Bize kadar ulaşması da enteresan.
Sen güzel haberleri ver. Bırak kötü haberleri başkaları versin. Gerçi onu da beceremiyorlar ya, neyse.Araları da mı ben söyleyeyim?
Arkadaşlar Big Mom'nun bu arcta inmeyip Elbaf Arcta inmesi ihtimali bana göre var. Bir de Elbafta denizciler ile de savaş yapılabilir. Zaten bu Luffy ülkeleri peşinden götüren birisi bunun için orada Hayrettin var ama bu yeterli olmayabilir. Elbaf olacaktır. Olmazsa şaşırırım.Katılıyorum. Elbaf zaten bizimkiler için uygun bir yer de değil. Boyut açısından çizimler ve karakter etkileşimleri tuhaf olur. Ana'nın hikâyesinde yine normal çocuklar falan vardı da, devler o kadar sırıtmıyordu. Şahsen Elbaf'ı görmek de istemiyorum.
Resim gözükmüyor.Toc: cikmiş spoiler da cıkar 1-2 güne.