Ara olmasa keşke. 2 hafta bekleyemem ben bu bölümü. :/Bu spoiler doğruysa bir sonraki bölüm çok daha harika olacak sanırım. Asıl bilgiler o bölümde olur.
Ara olmasa keşke. 2 hafta bekleyemem ben bu bölümü. :/Bu spoiler doğruysa bir sonraki bölüm çok daha harika olacak sanırım. Asıl bilgiler o bölümde olur.
Human reis hiçbir şey Wb ve Roger’in birbirlerine vurup uzun zaman oldu diyişlerinden daha harika olamazBu spoiler doğruysa bir sonraki bölüm çok daha harika olacak sanırım. Asıl bilgiler o bölümde olur.
Hem bu hafta hem de vir sonraki bölüm için bir ara daha diye bir resim atmıştı biri. Eğer öyleyse kötü zamana denk geldi aralarAra olmasa keşke. 2 hafta bekleyemem ben bu bölümü. :/
Gitmeleri lazım zaten. Çünkü o adanın ötesinde Laugh Tale. Yalnız son adanın adı da değişti. Ben çevirisini yaparken Road Star Island olarak geçiyordu adı, romanize ismi Lodestar Island olmuş. Anlamı da Yıldız Gemisinin Rotası. @Capori senin teori tutacak gibi.Anladım. Bizimkiler yine de bir sebeple giderler herhalde. Elbaf, Yıldız Yolu, Laugh Tale sırasıyla gider belki.
Hem de çok kötü. Gerçi flashback bitene kadar her bölüm bu kalitede gidecek gibi. İllaki ara olacak.Hem bu hafta hem de vir sonraki bölüm için bir ara daha diye bir resim atmıştı biri. Eğer öyleyse kötü zamana denk geldi aralar
Başkan ben gizem ve dram yönünü daha çok seviyorum OP'un. Robin'i görünce dereshishi aklıma gelecek duygulanacam mesela : ))Human reis hiçbir şey Wb ve Roger’in birbirlerine vurup uzun zaman oldu diyişlerinden daha harika olamaz
Çizelgede o bilgiyi düzelteyim o zaman. Bir sonraki paylaşmamda doğrusu olsun. Teşekkür ettim.Gitmeleri lazım zaten. Çünkü o adanın ötesinde Laugh Tale. Yalnız son adanın adı da değişti. Ben çevirisini yaparken Road Star Island olarak geçiyordu adı, romanize ismi Lodestar Island olmuş. Anlamı da Yıldız Gemisinin Rotası. @Capori senin teori tutacak gibi.
Seri 5 yılda bitecekse ki sanmıyorum hala. Her bölüm aşağı yukarı böyle olur.Hem de çok kötü. Gerçi flashback bitene kadar her bölüm bu kalitede gidecek gibi. İllaki ara olacak.
Rauf'u okuyunca sebebsizce güldüm :dLaugh Tale yani rauf tale diye de okunabiliyor.
Birleştir ikisini al sana raftel.