Onunki fason diyorlar. :/WB de kılıç ustası değil mi olum, en iyi 12'den biri var WB'de
Onunki fason diyorlar. :/WB de kılıç ustası değil mi olum, en iyi 12'den biri var WB'de
Ow shit nigga o zaman WB'nin yaşadığı dönemde deiku ünvanı Mihawk'daysa bu ne demek oluyor ?? Kartlar yeniden dağıtılıyor.WB de kılıç ustası değil mi olum, en iyi 12'den biri var WB'de
İlla ki bir kulp bulunur forumda yetenekli üstat çok.Hahaha. Roger’ın meyvesi yoksa eğer, kılıcı var hadi bakalım şimdi işin içinden nasıl çıkacağız acaba
Henüz daha alışma aşamasındalar.Roger soğuk bir deniz gibi sadece ayağını sokmakla alışamazsın dur daha birkaç adım atsınlar önce sonra rahat rahat yüzerler.Adam kılıççı çıktı ama hala bizim kılıç koklayıcılar Roger karşıtlığı yapıyorlar. Ayıp ayıp!
GünaydınOw shit nigga o zaman WB'nin yaşadığı dönemde deiku ünvanı Mihawk'daysa bu ne demek oluyor ?? Kartlar yeniden dağıtılıyor.
Allah hakisi o.Baksana şu karizmalara yahu.Luffy falan b*k yesin bunların yanında.Çarpışma öncesi b.hakiler arası elektriklenme mi olmuş la o ne öyle? H.haki gibi durmuyor.
Ben böyle bir şey beklemiyordum valla. Ortalık karışacak gibi. Herkes gerçekten vaziyet alsınİlla ki bir kulp bulunur forumda yetenekli üstat çok.
Ahahah Fenalar.Allah hakisi o.Baksana şu karizmalara yahu.Luffy falan b*k yesin bunların yanında.
Babalık'ın depremi gibi duruyor.Çarpışma öncesi b.hakiler arası elektriklenme mi olmuş la o ne öyle? H.haki gibi durmuyor.
İşten bir geldim spoiler konusu bir kaç saatte 80 küsür sayfa olmuş.Harbiden ya. O kadar işsizim ki bugünüm biraz keyifli geçsin diye spoiler için cips-bira aldım bekliyorum öyle sap gibi.
Çok fazla birşey kaçırmadın sayfaların yarısından fazlası kılıç kavgasıdır 20 sayfa okudum artık midem bulandı gerisini okuyamadımİşten bir geldim spoiler konusu bir kaç saatte 80 küsür sayfa olmuş.