944 beklentilerinden dolayı yemliyor olmasınlar?Ben de anlamadım Replik mi acaba. 3 tane güvendiğim adam var hadi 4 olsun orada. 2 tanesi bunu yazdı ise vardır bir şey
944 beklentilerinden dolayı yemliyor olmasınlar?Ben de anlamadım Replik mi acaba. 3 tane güvendiğim adam var hadi 4 olsun orada. 2 tanesi bunu yazdı ise vardır bir şey
Bunu paylaşan ikisi de spoiler dışı yorum atmıyor. Sadece spoiler yazıp çıkıyorlar. Yani forum ile samimiyetleri yok ki goygoy yapsınlar.944 beklentilerinden dolayı yemliyor olmasınlar?
Yarın spoilerda anlaşılır her şey. :/Üyenin adı. Kaynak sağlam anlamında söyledim.
Hımm, iyi o zaman. Bir de merak ettiğim şey şu; madem spoiler veriyorlar, neden şimdi böyle üstü kapalı yazıyorlar? Bir şeyin zamanını mı bekliyorlar?Bunu paylaşan ikisi de spoiler dışı yorum atmıyor. Sadece spoiler yazıp çıkıyorlar. Yani forum ile samimiyetleri yok ki goygoy yapsınlar.
Cevap yazdığını görmedim mesela birinin daha.
Bunların da kaynağı var sanırım. Erken çıksa problem oluyor demek ki. Bilgiler yayilsa bilginin kaynağı problem çeker. Öyle tahmin ediyorumHımm, iyi o zaman. Bir de merak ettiğim şey şu; madem spoiler veriyorlar, neden şimdi böyle üstü kapalı yazıyorlar? Bir şeyin zamanını mı bekliyorlar?
Anladım. Bilgiler için sağ ol.Bunların da kaynağı var sanırım. Erken çıksa problem oluyor demek ki. Bilgiler yayilsa bilginin kaynağı problem çeker. Öyle tahmin ediyorum
Hadi inşallah iyi gecelerAnladım. Bilgiler için sağ ol.
Şimdi yatacağım, uyandığımda muhtemelen ortalık çoktan karışmış olacak. Umarım bu kadar hype'ye değer.
Kesin değil de genelde sabah 7 8 arası geliyor. Bazen zaman kayıyor geç de geliyor.Bu 944 spoiler tahmini ne zaman yayinlanir az çok bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Eyvallah broKesin değil de genelde sabah 7 8 arası geliyor. Bazen zaman kayıyor geç de geliyor.