Tamamdir.Tesekkur ettim hocam.Meyve yok.
Tamamdir.Tesekkur ettim hocam.Meyve yok.
Editörlerini dinliyor hatta kendisine karşı çıkmayanları beğenmiyor diye hatırlıyorum. Eleştiri, farklı bakış açısı vs. seviyor yani : ))Orası öyle tabi. Fakat artık üst düzey efsane birisi. Editörleri dinlemesi falan baya ekip çalışması olduğunu gösteriyor. Oda yerinde olsam tınlamam hiçbirini
Sengoku demişti D. ler hep felaket getiriyor diye Rouge kesin aids bulaştırdı koskoca adamaÜzüleceksiniz.
Hekimlerin Şahı Kahve Kral Ban D. Age Chopper El-Drumi-Sama olmadan serinin sonunu söylüyor OdaNasıl bir hastalık bu? Shanks ickisine bir şey mi katmış ne yapmışlar koskoca Reyiz'e?
Roger'ın hastalığı gücünü yüzde 74.3 etkilemiş.Nasıl bir hastalık bu? Shanks ickisine bir şey mi katmış ne yapmışlar koskoca Reyiz'e?
Dayak yemekten diyorlar.Nasıl bir hastalık bu? Shanks ickisine bir şey mi katmış ne yapmışlar koskoca Reyiz'e?
Oha bu Roger neymiş be ciddimisin Smoker o nasıl bir güç o zaman %100'ü aklım alamıyor Meyve yoksa full haki master o zaman ....Roger'ın hastalığı gücünü yüzde 74.3 etkilemiş.
Bir rivayete göre de %88 azaltmış diyorlar.Oha bu Roger neymiş be ciddimisin Smoker o nasıl bir güç o zaman %100'ü aklım alamıyor Meyve yoksa full haki master o zaman ....