Abi Roger, Xebec’i almış evire çevire dövüyor. O sırada sağa bir döndüm Garp reis 7 kişiyi almış karşısına nasıl dövüyor var ya. Öyle böyle değil, bir ona vuruyor bir buna vuruyor bir ötekine vuruyor, adamların kanlarıyla banyo yapıyor. Biz de arkadan nasıl bağırıyoruz ama Kahraman Garp Kahraman Garp diye. Shiki, Kaptan John, gümüş balta ve O-Chuku teke gitti zaten. Kaido da Miçoydu tabi o zamanlar onu da aradan çıkardı. Big Mom da biraz iyiydi ama o da gitti. En son Wb kaldı, Garp reis şöyle bir döndü Wb’ye, yumruğunu sıktı ama nasıl kan akıyor vücudundan offf, Wb bir tedirgin tabi bisentosu bile titriyor tamam mı. Çünkü Garp bunlara 7vs1 çekti, altısı düşünce tabi ister istemez bir duraksadı Wb. Neyse Wb şöyle bir durdu bisentosu’nu kaldırdı takkk topukkk. Sonra sola döndüm Roger da Xebec’i çoktan dövmüş. Sonra Xebec öldü ama diğerlerini almadık bıraktık gittiler. Neden bıraktık bilmiyorum ama. Neyse uzun lafın kısası 2 adam 8 kişiyi bildiğin dağıttı. Ne günlerdi be hey gidi hey.
East blue’da bir kahve de, okey oynarken denizci Er Ziya’nın anlattığı destansı bir anı.