Ne yazmışlar asıl ona ihtiyacımız var. Spekülasyon da olsa.Spekülasyon diyorum ya. Genelde bunların içinden spoiler geliyor. Doğru olan ne, belli değil. Roger'ın meyvesini bile yazanlar var.
Ne yazmışlar asıl ona ihtiyacımız var. Spekülasyon da olsa.Spekülasyon diyorum ya. Genelde bunların içinden spoiler geliyor. Doğru olan ne, belli değil. Roger'ın meyvesini bile yazanlar var.
Gaza getiriyor sonra hayal kırıklığı yaşanıyor :dSpekülasyon diyorum ya. Genelde bunların içinden spoiler geliyor. Doğru olan ne, belli değil. Roger'ın meyvesini bile yazanlar var.
Lastik Meyvesi varmış.Ne yazmışlar asıl ona ihtiyacımız var. Spekülasyon da olsa.
Bölümde kapışma kesin var, ama ne kadar var orası net değil.Gaza getiriyor sonra hayal kırıklığı yaşanıyor :d
Şaka mı?Lastik Meyvesi varmış.
İnce bir Tanrı Vadisi fbsi görebilecek miyiz....Bölümde kapışma kesin var, ama ne kadar var orası net değil.
Lastik meyvesi yine bi sandıkta hazine olarak falan duruyordur, bence Oden yiyecek onu.Lastik Meyvesi varmış.
Şişme balonlar için çok uygun meyve.Lastik meyvesi yine bi sandıkta hazine olarak falan duruyordur, bence Oden yiyecek onu.
Şişme balonlar için çok uygun meyve.