Roger dan değilse, o zaman Rogerin prensipleri var. Hamile kadına vurmam deyip alacağını alıp tüymüştür.Bigmom hamile de olabilir.
Roger dan değilse, o zaman Rogerin prensipleri var. Hamile kadına vurmam deyip alacağını alıp tüymüştür.Bigmom hamile de olabilir.
Şu an bir senaryo yazasım geldi dur bakalım konusuna bir deneyeyim.Beklenen böyle bir şey ama bu Roger'ın işi belli olmaz.
Olabilir haha.Burnunun karşılığında One Piecenin yerini bile söylemiştir :d
Özellikle gelişmiş b.hakiyi gösterdikten sonraya sakladı. Büyük ihtimal o tarz kullanım havada uçuşacak. WB'nin gücünü gördüğümüz için pek merak etmiyorum da Roger nasıl savaşıyor görmüş olacaz.Tam teşekküllü kapışma varmış. Öyle sahne geçişi değil.
Burada dövüş var dövüş, efendilik arayan MangaVadisi'ne gitsin.
Kim dövüyormuş?Tam teşekküllü kapışma varmış. Öyle sahne geçişi değil.
Bunu beklemiyordum işte. Umarım sadece ikisi değil de tayfaca dövüşüyorlardır.Tam teşekküllü kapışma varmış. Öyle sahne geçişi değil.
Roger arada dinlenmek için kaçtıysa. Sonunda da gelip yendikten sonra kendi de düştüyse alsana Luffy vs Kata : ))WB vs Roger olurken Tiç uzaktan Roger'a uyuşturucu iğne sıkmış ve olan olmuş tabi, WB'ın Bisento Tsuki saldırısını midesine yemiş Roger... Dövüşün ilerleyen zamanında Tiç'in ne yaptığını öğrenen WB kendi kendisine deprem yumruğu atmış ve şimdi eşitlendik deyip dövüşe devam etmişler. Yani babalık Roger'dan bi saldırı yememiş, ama başka yerlerde de Roger'a saygı duyduğu için yarayı kendi kendime verdim de demememiş...
Bilgiyi verenin dediğine göre Rayleigh vs. Borsalino gibiymiş.Kim dövüyormuş?
Roger ve WB dışındakiler de dövüşüyor mu? Rayleigh, Oden, Jozu, Vista?Tam teşekküllü kapışma varmış. Öyle sahne geçişi değil.