Valla çevirinin çevirisi olduğu için anladığım kadarıyla Zoro ve Orochi dövüşüyormuş. Sonra 30 dakika öncesine mi ne gidiyormuş galiba mangada. Kaynak Baidu olduğu için attım. Büyük ihtimal sahte çıkar gibi.Ne yazıyor kral ?
Valla çevirinin çevirisi olduğu için anladığım kadarıyla Zoro ve Orochi dövüşüyormuş. Sonra 30 dakika öncesine mi ne gidiyormuş galiba mangada. Kaynak Baidu olduğu için attım. Büyük ihtimal sahte çıkar gibi.Ne yazıyor kral ?
Olaylara fazla hızlı girilmiş gibi geldi bana.Valla çevirinin çevirisi olduğu için anladığım kadarıyla Zoro ve Orochi dövüşüyormuş. Sonra 30 dakika öncesine mi ne gidiyormuş galiba mangada. Kaynak Baidu olduğu için attım. Büyük ihtimal sahte çıkar gibi.
Aynen de biraz hızlanması gerekiyor sanki. Belki zamanda birden ileri vakti gösterip sonra geriye dönerek yaşananları anlatacaktır.Olaylara fazla hızlı girilmiş gibi geldi bana.
Hızlı olmak tarzımız değil.Aynen de biraz hızlanması gerekiyor sanki. Belki zamanda birden ileri vakti gösterip sonra geriye dönerek yaşananları anlatacaktır.
Zoro ve Ryuma dövüşünde yaptı sanki.Hızlı olmak tarzımız değil.
Bir de ben zamanda ileriyi gösterip geri dönüş yaptığını hatırlamıyorum mangakanın. O da tarzı değil yanlış hatırlamıyorsam.
Çok nadir yaptığı için ufak geliyor ama bakalım. Oda'nun anlık kararına göre ilerliyor bazı şeyler, en azından bana öyle geliyor.Zoro ve Ryuma dövüşünde yaptı sanki.
One Piece'te biri mi ölecek? Valla inanmam.From Dr hikulik:
It's all about Yaso. Yaso was executed