Az ötede Robin fanlığı yap, yorma beni.Robin reis tüm engellere rağmen bu işin kitabını yazdığında görüşelim
Az ötede Robin fanlığı yap, yorma beni.Robin reis tüm engellere rağmen bu işin kitabını yazdığında görüşelim
Mesajı attıktan sonra başka şeyler de geldi aklıma, ama başka zamana kaldı.Robin nefretini göstermede zirve noktan benim için şu mesaj. Küfür etmeden nasıl küfür edilir adlı şaheser. Her geçen gün beni bu konuda şaşırtıyorsun.
Ben Robin önemli bir şey yapmayacak dedim mi?@Smoker şimdi dedin ki Toki geçmişle ilgili bir şey söylemeyecek olsa soradan Wanolu olurdu.
Aynı şey Robin için de geçerli. Robin önemli bir şey yapmayacak olsa niye ona bu özelliği versin?
Bakalım her ne olursa olsun merak uyandırıcı.Öyle olur zaten. Ray falan da biliyordu, hiçbir şey söylemedi bizimkilere. Kaldı ki Toki bilgi verse bile Oda okuyucudaki merak duygusunu hemen bitirmez. Hatta vereceği bilgiyle bunu artıracaktır.
Spoiler spekülasyon paylaşılıyor, bunu da tartisiyorlar, niye kiziyorsunuz ki anlamadım açıkçası. Konu ile alakalı muhabbete bile kiziliyorGenel spoiler konusunun için yöneticilerle beraber s.ctnz. Spoiler dışında her türlü muhabbet burda. Yeni mesaj eklenmiş bakıyoruz ne var diye spoiler mı düşmüş diye ama hayal kırıklığı. Sadece boş muhabbet. Konuyu özüne döndürün sıfırlayın ve sadece ihtimal bile olsa spoilera yer verin. Gerisi için haydin tartışma bölümlerine..
Ben sakınca görmüyorum, o yüzden konu bu şekilde devam edecek.Genel spoiler konusunun için yöneticilerle beraber s.ctnz. Spoiler dışında her türlü muhabbet burda. Yeni mesaj eklenmiş bakıyoruz ne var diye spoiler mı düşmüş diye ama hayal kırıklığı. Sadece boş muhabbet. Konuyu özüne döndürün sıfırlayın ve sadece ihtimal bile olsa spoilera yer verin. Gerisi için haydin tartışma bölümlerine..