Mantıklı olan da o zaten. Ne olduğu belirsiz birisinin karanlık yüz yılı aydınlatması saçma olurdu.Benim anladığım Toki sadece Wano ile alakalı olan şeyleri ve savaş hakkında duyduğu söylentileri biliyor.
İyi bari korktuğum şey gerçekleşmesin de.Benim anladığım Toki sadece Wano ile alakalı olan şeyleri ve savaş hakkında duyduğu söylentileri biliyor.
Ya antik dili biliyorsa?Mantıklı olan da o zaten. Ne olduğu belirsiz birisinin karanlık yüz yılı aydınlatması saçma olurdu.
Bilse de unutturur Oda. :/ Robin'in misyonunu çaldırmaz.Ya antik dili biliyorsa?
E öldüyse bozulmaz işte Ölmediyse bir raftel adayı daha çıkar belki.Bilse de unutturur Oda. :/ Robin'in misyonunu çaldırmaz.
Son bölümleri okumadığım için öldü mü ölmedi mi ne oluyor hiçbir fikrim yok Filmin ortasından girip yorum yapan gereksiz adam misyonunu yüklendim sadece :dE öldüyse bozulmaz işte Ölmediyse bir raftel adayı daha çıkar belki.
+11111111111111111111"Antik Tarih" denen sey Robinin hayali idi, bunu anlatarak Robin'in hayalini harcamaz umarım.
Ben bu bilgileri Raftel'de öğreniriz, bunu da bize Robin anlatir diye düşünmüştüm, sonrası son savaş.
Şu an bilgilerin gelmesi sanki One Piece bitiyormus gibi hissettiriyor