Yıllar yıllar evvel çarşamba çıkardı ama çok uzak bir mazide kaldıAllah allah benim neden aklımda Çarşamba kalmış ki belki karıştırmış olabilirim
Yıllar yıllar evvel çarşamba çıkardı ama çok uzak bir mazide kaldıAllah allah benim neden aklımda Çarşamba kalmış ki belki karıştırmış olabilirim
Detayları var, ama siz yarın herkesle birlikte öğrenin. Başımıza iş almayalım.@Smoker spo gelmedi mi eline henüz ?
Süper detay mı fos detay mı?Detayları var, ama siz yarın herkesle birlikte öğrenin. Başımıza iş almayalım.
Sağlık olsunYıllar yıllar evvel çarşamba çıkardı ama çok uzak bir mazide kaldı
Bak daha da heyecan sarıyor sen böyle dediğin zaman ucundan ucundan kırparak söylesen olmaz mıDetayları var, ama siz yarın herkesle birlikte öğrenin. Başımıza iş almayalım.
Nasıl peki detaylar? Hoj mudur?Detayları var, ama siz yarın herkesle birlikte öğrenin. Başımıza iş almayalım.
Wb reis öyle hemen vermemiş izni. Ağır abiWB'ye bak, Oden'i reddetmiş. Gemi maceralarını merak ediyorum. Güzel bölüm olacak gibi.
Bu sefer "unclear" koymamış.
Korkmuştur tayfa elden gidiyor diye.Wb reis öyle hemen vermemiş izni. Ağır abi
Süper detay mı fos detay mı?
Sağlık olsun
Bak daha da heyecan sarıyor sen böyle dediğin zaman ucundan ucundan kırparak söylesen olmaz mı
Kaynağım beni yemiyorsa, Beyazbıyık istemiyor Oden'i, kovuyor. Oden de ısrar ediyor. Bela oluyor adamın başına. Gemi tamiri, yiyecek falan derken kaynaşma oluyor.Nasıl peki detaylar? Hoj mudur?
Acaba güçle mi kovuyor yoksa sözle mi?Kaynağım beni yemiyorsa, Beyazbıyık istemiyor Oden'i, kovuyor. Oden de ısrar ediyor. Bela oluyor adamın başına. Gemi tamiri, yiyecek falan derken kaynaşma oluyor.
Ace'e yaptığı gibi şamarlıyordur.Acaba güçle mi kovuyor yoksa sözle mi?