Roger en son baştan bir Grand Line seferine çıkıyor. Oden de o seferde bulunmuş belli ki. Hatta Oden'i özellikle gelip almıştır sefere çıkmadan.Tekrar gitmesi daha mantıklı gibi.
Roger en son baştan bir Grand Line seferine çıkıyor. Oden de o seferde bulunmuş belli ki. Hatta Oden'i özellikle gelip almıştır sefere çıkmadan.Tekrar gitmesi daha mantıklı gibi.
Doğru. Bakalım Oden, Wb ve Roger'i nasıl hayran edecek kendisine.Roger en son baştan bir Grand Line seferine çıkıyor. Oden de o seferde bulunmuş belli ki. Hatta Oden'i özellikle gelip almıştır sefere çıkmadan.
Luffy gibi kendine has bir bilgeliği var Oden'in.Doğru. Bakalım Oden, Wb ve Roger'i nasıl hayran edecek kendisine.
Miras gibi bir şey yitip gitmiş desene.İşte vakti zamanında o zarfın içine bakabilen birini tanıyordum. İletişim koptu onunla.
Unclear olunca pek güvenmiyorum.Miras gibi bir şey yitip gitmiş desene.
Roger ve Toki doğruysa bence aralarında bir dialog geçer. Clear olur umarım.
Unclear bilgiler tahmin gibi genelde zaten. Boşlukları doldurmak için kaynak tahmini gibi duruyor.Unclear olunca pek güvenmiyorum.
Ya da bilerek verilen sahte spoiler.Unclear bilgiler tahmin gibi genelde zaten. Boşlukları doldurmak için kaynak tahmini gibi duruyor.
Zoo da Roger buraya kadar gelınce her seye bastan baslamak zorunda kalmıstı dendı dıye hatırlıyom. Belkı Odenı aldıktan sonra tekrar bastan almıstır.
Doğru evet ama Zoo denmedi diye hatırlıyorum.Roger en son baştan bir Grand Line seferine çıkıyor. Oden de o seferde bulunmuş belli ki. Hatta Oden'i özellikle gelip almıştır sefere çıkmadan.
Triad bunlar. Zarf marf önemlidir onlar için.Zarfa bakan tanıdığım kişinin kız arkadaşıydı. İşten falan çıkmıştır belki.