Lan ne alaka eski zırhları giymişlerUlan yoksa Toki'yi mi göreceğiz? Edo falan diyor. Zaman yolculuğu is coming galiba...
Lan ne alaka eski zırhları giymişlerUlan yoksa Toki'yi mi göreceğiz? Edo falan diyor. Zaman yolculuğu is coming galiba...
Aynen ben de öyle düşündüm, ya Oden geldi ya da geçmişi göstereceklerOden mi o? Enma ve Ame no Habakiri'ye benzettim kılıçları.
Abi efsane hahahahaha.
Edo dönemi anladım ben ya. Farklı bir dönemdelermiş gibi algıladım.Lan ne alaka eski zırhları giymişler
Kendilerini neden göstermeleri lazım, ben o kısmı anlamadım.Bir kaç tane savaş gemisiyle Shichibukaileri indirmeyi planlayan denizcilerin bu adamların gücü hakkında unuttukları bir şeyler var. Yoksa tıfıl koramirallerle yakalamaya gitmezlerdi. Shichibukailerin kendilerini göstermeleri lazım.
Bu adamlar savaş lordları ne yapacakları hiç belli olmaz. Hancock'un gelmek için bir sebebi var. Birisi bir şekilde bu adamları bir araya getirecektir. Sabo'nun yakalandığını ya da öldüğünü düşünmüyorum. Halen Jump kapağındaki Wano'lu Sabo ve Hancock kostümüne takıldım. Geleceklerini düşünüyorum.
"Irmağının Akışına Ölürüm Japonya'm"Lan ne alaka eski zırhları giymişler
Hancock , bizi neden Savaş Lordu seçtiklerini unutmamışlardır herhalde " demişti. Denizlerde söz sahibi olduklarını göstermek için.Kendilerini neden göstermeleri lazım, ben o kısmı anlamadım.
Hepsi güçlerini birleştirip, iki İmparator'a girecek diyorsun yani?Hancock , bizi neden Savaş Lordu seçtiklerini unutmamışlardır herhalde " demişti. Denizlerde söz sahibi olduklarını göstermek için.
Aynen öyle. En azından hancock gelecek diye umuyorum.Hepsi güçlerini birleştirip, iki İmparator'a girecek diyorsun yani?