İyi de zaten "kimse" olayı yok, top yekûn dalacaklar. Bu durumda düşmesinde bir sakınca yok.Evet. O adada kimsenin o ikisine (bm ve kaido) zarar veremiyor olması lazım
İyi de zaten "kimse" olayı yok, top yekûn dalacaklar. Bu durumda düşmesinde bir sakınca yok.Evet. O adada kimsenin o ikisine (bm ve kaido) zarar veremiyor olması lazım
Editleyelim o zaman mesajı. Çıkarın Kaido'yu Enma'nın karşısına ayaklanıp kessin Enma Kaido başkanıYaklaşık 8 senedir bu Kaido'nun inmesi için hazırlık yapıldı. Bir zahmet insin. :/
Ayrıca bu konuda bile Enma ile algı yapılması. :/
Aslında vereceksin Enma'yı Kaidou'nun eline, finito.Yaklaşık 8 senedir bu Kaido'nun inmesi için hazırlık yapıldı. Bir zahmet insin. :/
Ayrıca bu konuda bile Enma ile algı yapılması. :/
Donmuş ödülünü merak ediyorum. Shanks ile düello ettiği zamanlardaki seviyelerini az çok yansıtır diye tahmin ediyorum.Oda göster artık şu King'in,Mihawk'ın ödülünü be yonkoları bile açıkladın şunları açıklamıyorsun.
Bu ödül şeylerini güç için çokta ciddiye almamak lazım.O zamanki Mihawk'ın seviyesini hafif belli eder tabii ama.Ben çok uçuk bir ödül beklemiyorum Mihawk'dan minimum 1 milyar maksimum da 2 milyar çıkar bence.Donmuş ödülünü merak ediyorum. Shanks ile düello ettiği zamanlardaki seviyelerini az çok yansıtır diye tahmin ediyorum.
Az. En az 3-4 olmalıBu ödül şeylerini güç için çokta ciddiye almamak lazım.O zamanki Mihawk'ın seviyesini hafif belli eder tabii ama.Ben çok uçuk bir ödül beklemiyorum Mihawk'dan minimum 1 milyar maksimum da 2 milyar çıkar bence.