Ben böyle spoiler gelmedi yazdım biri daha yazmıştı ama ne yazdıgni hatırlamiyorum.Bana ne yazdılar, kim yazdı, göremedim bir şey...
Ben böyle spoiler gelmedi yazdım biri daha yazmıştı ama ne yazdıgni hatırlamiyorum.Bana ne yazdılar, kim yazdı, göremedim bir şey...
Ben böyle spoiler gelmedi yazdım biri daha yazmıştı ama ne yazdıgni hatırlamiyorum.
Daha 2 buçuk hafta ara daha varvarbundan sonra. Kötü günler bitti. Şimdi daha kötü günler.@Smoker Yok mu şöyle güzel bir duyum kendimize gelelim. Bu ara bizi bitirdi
En heyecanlı yerinde iki ara var yaDaha 2 buçuk hafta ara daha varvarbundan sonra. Kötü günler bitti. Şimdi daha kötü günler.
Oroda adam cumartesi akşam spoiler gelir dedi. Onun saatine göre yarın sabah olsa yarın sabah çıkar herhal
Şu gülüşü yok ederse doverim Zoroyu . :d Söyleyin Zoroya korusun şunun babasınıEn heyecanlı yerinde iki ara var ya
Hahaha bu ne ya çok güzel olmuş Bakalım bir şov bir h.haki açılımı bekliyoruzŞu gülüşü yok ederse Zoroyu doverim. :d Söyleyin Zoroya korusun şunun babasını
Zoro korur ya. Daha Toko meşhur esprisi ile güldürecek Zoro'yu.Şu gülüşü yok ederse doverim Zoroyu . :d Söyleyin Zoroya korusun şunun babasını
Hadi bakalım. XD bunlar hep orodanZoro korur ya. Daha Toko meşhur esprisi ile güldürecek Zoro'yu.
Cidden çok sevimli velet .
O adamın ölmesine hazırla kendini. :/Hadi bakalım. XD bunlar hep orodan
Boş boş kaybolmaz gene umarım. Tokonun mutlu yüzü hürmetine dönüyor bu dünya Yasu ölür gibi bir his var içimde umarım ölmez.