Bu derin bağlantıların nereye uzanıyor acaba. Diğer kaynaklara spoiler ulaştıranlarla bir alakası var mı?
Bu derin bağlantıların nereye uzanıyor acaba. Diğer kaynaklara spoiler ulaştıranlarla bir alakası var mı?
Onu Beyazsakal gibi delik deşik yapmışlardır çoktan.Spoiler muhabbeti troll değil de gerçekten bu kadar erken sızıyorsa, Oda'nın editörlerden biri hain. "Shanks'ın kolunu kes kanka şekil olur" diyen maldan şüpheleniyorum.
Anladim, beklemedeyiz.Buraya yazdıklarını diyorum ya. Bugün bir şeyler söyleyebileceğinden bahsetmişti. Yine yazmış bak.
Yok, benimkiler daha farklı. Bana çok erken geliyor.Bu derin bağlantıların nereye uzanıyor acaba. Diğer kaynaklara spoiler ulaştıranlarla bir alakası var mı?
Troll değil.Spoiler muhabbeti troll değil de gerçekten bu kadar erken sızıyorsa, Oda'nın editörlerden biri hain. "Shanks'ın kolunu kes kanka şekil olur" diyen maldan şüpheleniyorum.
Bunca senenin sonunda Oda'ya ulaşmış olabileceğini düşünüyorum. Yoksa mektuplaşıyor musunuz?Yok, benimkiler daha farklı. Bana çok erken geliyor.
Yok, yahu. SBS için soru sordurdum ama cevap vermedi.Bunca senenin sonunda Oda'ya ulaşmış olabileceğini düşünüyorum. Yoksa mektuplaşıyor musunuz?
Hatırlıyorum sanırım Mihawk'ın kılıcını çekmeyi nasıl başardığıydı. Buna bir gün izah getirmek zorunda kalacak.Yok, yahu. SBS için soru sordurdum ama cevap vermedi.
Kuina ve Oden yaşıyor olsun, Zoro Enma ve Wado İchimonji'yi sahiplerine geri versin. Zoro da Shodai, Nidai ve Sandai Kitetsu ile yola devam etsin.Enma'ya ne olacak peki? Yaşamıyordur, yaşamasın. Ölenlerden Kuina tek yaşıyor çıksın istiyorum.