Forumda en uzun yazan adam sensin, en çokta senin yazdıklarını okuyamıyorum :dİyiymiş
Forumda en uzun yazan adam sensin, en çokta senin yazdıklarını okuyamıyorum :dİyiymiş
Ölmez zoro orası kesin 3 bölüm kaldı hala bir şey olacağna dair bir işaret yok boş hayallere kapılıyorsuz söyleyeyim birsey olmicak bana kalırsa.Neyse 4 bölüm üst üste verecekmiş 4 ay. Keşke hep 4+1 şeklinde gitse..
Nasıl denk gelmedin o teoriye ? Zoro'nun ölümü(!) teorisi.
Onun yerine başka bir ölüm olabilir mi? Oda bize Zoro gibi gösterip başkasını kastetmiştir falan. Sağ gösterip sol vurmak misali.Ölmez zoro orası kesin 3 bölüm kaldı hala bir şey olacağna dair bir işaret yok boş hayallere kapılıyorsuz söyleyeyim birsey olmicak bana kalırsa.
Belki ailesi ile ilğili bir ölüm görürüz. OlabilirOnun yerine başka bir ölüm olabilir mi? Oda bize Zoro gibi gösterip başkasını kastetmiştir falan. Sağ gösterip sol vurmak misali.
O kapak fotoğrafı çok iyi ele alınmıştı. İşin ucunda ölüm olmasa da 944'ten bir beklentim var. Neyse ki az kaldı.Belki ailesi ile ilğili bir ölüm görürüz. Olabilir
Law ve Zoro bir araya gelecek 944. bölümde kardeşim. Niye? Bunu en iyi senin bilmen lazım çünkü Law, Surgeon of Death.O kapak fotoğrafı çok iyi ele alınmıştı. İşin ucunda ölüm olmasa da 944'ten bir beklentim var. Neyse ki az kaldı.
İkisi de ayrı kulvardalar. Zoro başka bir hikayenin peşinde Law kendi işinde.Law ve Zoro bir araya gelecek 944. bölümde kardeşim. Niye? Bunu en iyi senin bilmen lazım çünkü Law, Surgeon of Death.
Yolları rahatlıkla kesişebilir.İkisi de ayrı kulvardalar. Zoro başka bir hikayenin peşinde Law kendi işinde.