Gelebilir Crocodile.Herkes bir şey yazmış bende Croco diyorum hadi
Gelebilir Crocodile.Herkes bir şey yazmış bende Croco diyorum hadi
Dostum balık adam adasında 100k adam vardı ve luffy hakisiyle 50k adam indiriyor. Oda diyor ki rayleigh veya shanks olsaydı hepsi bayılırdı diyor. Yani orada aslında rayleigh ve shanks’in çok güçlü h.haki’ye sahip olduğunu belirtmek istiyor ama cevabında bir denklik veya haki karşılaştırması söz konusu değil. Ama doğru yanlış anlaşılmaya meyilli bir soru.Luffynin yonkouyla kapışmak için öğrenmeye çalıştığı tekniği adam gözü kapalı yapıyor.Zaten demiyorum ki Bm yi yener.Belli süreliğine önünde dursa yeter.Haki desen Shanks sevyesi hakisi varmış Raysanın.Neden olmasın ki ?
Yaşlı ve yıllardır yatışta. Ne kadar süreyle tutabileceğini düşünüyorsun bir Bm'yi? Amirali zor tutuyor.Luffynin yonkouyla kapışmak için öğrenmeye çalıştığı tekniği adam gözü kapalı yapıyor.Zaten demiyorum ki Bm yi yener.Belli süreliğine önünde dursa yeter.Haki desen Shanks sevyesi hakisi varmış Raysanın.Neden olmasın ki ?
Ben kesin tutar demiyorum ki , tutabilecek(saat te olsa 1 günde olsa)yada oyalayabilecek bir adam.Adam Luffynin bilinçsizce yaptığı her haki olayını gözü kapalı yapıyor, üstüne full kastığını görmedik daha.Yaşlı ve yıllardır yatışta. Ne kadar süreyle tutabileceğini düşünüyorsun bir Bm'yi? Amirali zor tutuyor.
Croco gelse nolacak ki? Taş çatlasa Jack ayarı dönecek bir adam.Herkes bir şey yazmış bende Croco diyorum hadi
Şuan boşta. Kaido için en uygun adam o. CC de kaido emrine girerek kendini koruma altına almış olur.Daha önce de yazdım ceasar tek mantıklı adam, takip etme mevzusu vardı bir bölüm onun dışında adada ceasar'ın yaptığı kitle imha silahları var hali hazırda. Bizimkilere karşı kullanılabilir,smile olayı var onları da ceasar yaptı.Ceasar adada gerekli ama niye gelecek onun sebebini bulamadım.
İlla Luffy'nin yapmasına gerek yok. Fishman İsland dediğim bir örnekti sadece. Tayfa üyeleri kullanır, wanolular kullanır. Bilmem kim kullanır. Ancak o geçitler mutlaka kullanılır.Luffy'nin gizli geçişle uğraşacağını sanmam. Yapacaksa bunu en gösterişli yoldan yapmayı tercih eder.