Rica ederimtamamdır buldum.
tam buldum sen attın teşekkürler
Rica ederimtamamdır buldum.
tam buldum sen attın teşekkürler
Ama yapmasam olmazdı.Yapma yapma hala sinir oluyorum
Okudum. Orada herkes birini kurtarıyor jsnsjsn.Bleach'i okumadıysan tavsiye ederim.
O da mı geliyor yahu? Teach de gelsin tam olsun.
Raysan anca alemlere akar.Raysan adaya akmış olmasın
Zaten anca kumar oynasın, gelse şöyle Bm yi tutacak adam olurdu en azından.Raysan anca alemlere akar.
Orası öylede.Luffynin Kaidoyu yenmesi lazım kesin başka seçenek yok wanonun kurtulması için bu nasıl olacak aklım almıyor.Bana göre iki ihtimal varBu geçitleri muhakkak bizimkiler öğrenecek. Festivalde geçitleri kullanarak bombayı patlatabilirler.
Fishman Island'da Luffy'nin balinaya saklanması gibi. Güzel bir planla o geçitlerin kullanılması şahane olur.
Oda'ya Linlin konusunda güvenemiyorum. Gücü muazzam ama istediği zaman rezil edebiliyor. Hele karşısında ki ana karakter Luffy olunca en rahat yine Mom'ı rezil eder herhalde.Orası öylede.Luffynin Kaidoyu yenmesi lazım kesin başka seçenek yok wanonun kurtulması için bu nasıl olacak aklım almıyor.Bana göre iki ihtimal var
1)Yonkolardan 1i değil 2sinin gelmesi lazım.Sade shanksla olacak iş değil bu kaido ve bm nin tayfalarıda var en az 2 yonko tayfalarıyla birlikte gelmesi gerek.
2)Kaido ve linlinin hükümete dalması wanoyu terketmesi böylece ada eski haline döner.