Oda'nın planı önemli şimdi. Eğer Kid ve Luffy tayfasını çekişmeli yapacak ise ikisini de indirip, aday olarak koyabilir Kid Ve Luffy tayfalarını.Big Mom'ı Marco filan kurtarmaz. xd Gidecek bence. Ya da kriz mriz filan olacak. Bir de şu durum var eğer ittifak olacaksa Smoothieler de adaya gelecektir. Bir arcta iki yonko inmez diye düşünüyorum.
Marco tek başına bence de kurtarmaz ama böyle yavaş yavaş birileri gelmesi lazım. Eğer gidecek ise nasıl gidebilir? Çünkü dediğim gibi Zeus ve içinde ki nefret var, aşağılandı sonuçta kadın. Krize girerse de klasik bir senaryo olur Oda böyle bir yol izler mi? Ama şu bir gerçek ki; adam öyle bir şey yaptı ki, şöyle olur böyle olur diyemiyoruz kesin olarak. Çok güçlü ittifak çünkü.
Aman öyle ihanet mi olur yahu herkes dönüyor. Ama şu Jack'in adayı basma olayı ilginçti oradan güzel bir ihanet çıkar umarım Adam vs çizmiyor umarım burada bol bol çizer de ağzımız açık okuruzİçimiz dışımız ihanet oldu. Artık oda baydı onu geç. Kan olur ama. Artık cidden tat verecek vs. görmek istiyorum.
Ben de biraz öyle düşünmeye başladım eğer yeterli destek sağlanırsa tabi.Teşekkürler Mr.bushido