Mihawk?"Beklenmedik," dediğine göre ilk akla gelen isimler olmaması lazım. Yani Jinbe, Marco, Neko olmamalı bence. Neredeyse herkesin aklına gelen ilk üç isim bunlar.
Mihawk?"Beklenmedik," dediğine göre ilk akla gelen isimler olmaması lazım. Yani Jinbe, Marco, Neko olmamalı bence. Neredeyse herkesin aklına gelen ilk üç isim bunlar.
Mihawk Perona'yı Zoro'nun yanına göndermiştir xd"Beklenmedik," dediğine göre ilk akla gelen isimler olmaması lazım. Yani Jinbe, Marco, Neko olmamalı bence. Neredeyse herkesin aklına gelen ilk üç isim bunlar.
mihawk un gelme gerekçesi ne olabilir ki wanonun hükümet dışı olması mı?Mihawk?
Mihawk, Perona'ya bulundukları yerden ayrılması için doğru zaman olduğundan bahsetmişti. Muhtemelen orada bir şey olmasını bekliyordu. Kendisi de ayrılacak gibi değildi. Ancak o beklediği durum çoktan gerçekleştiyse gelebilir ama sanmıyorum. Mihawk'ın bir olayı yok şu an hikaye açısından. Wano'ya gelip bizimkilere yardım eden bir Mihawk çok alakasız geliyor bana.Mihawk?
Biz çok kasıyoruz da göreceğimiz şey yine silüet olacak :dMihawk, Perona'ya bulundukları yerden ayrılması için doğru zaman olduğundan bahsetmişti. Muhtemelen orada bir şey olmasını bekliyordu. Kendisi de ayrılacak gibi değildi. Ancak o beklediği durum çoktan gerçekleştiyse gelebilir ama sanmıyorum. Mihawk'ın bir olayı yok şu an hikaye açısından. Wano'ya gelip bizimkilere yardım eden bir Mihawk çok alakasız geliyor bana.
Tayfaya rakip çok bence ya. Hem de bol bol rakip var şuan. Eğer böyle adamlar gelmez ise bizimkiler bu işin içinden nasıl çıkacak?İnşallah gelmez. Tayfanın adam akıllı dövüşü olmadı timeskipten sonra.
Eğer sadece Kaido kalacak ise bence de yeterli. Ama Big Mom da kalırsa işleri yaş. Eğer bir şekilde Big Mom aradan çıkarsa o zaman tamam ama kalıp savaşırsa kaçarı yok birileri gelmek zorunda.Bence şimdi de Wano'daki tayfa yeterli gelir Kaido'ya. Big Mom gider. Big Mom gitse Marco filan kurtarmaz zaten. Ama şimdi 7 tane nova+bizimkilerin geri kalanı+9 kın bence yeterli Kaido için.
Marco'nun gelişi zaten güç için değil de hesap için olur. Marco'nun geçmişi, Wb'nin geçmişi, Karasakal'ın geçmişi için en uygun arc burası.
Ayrıca Teach güç toplayan bir insan. Önüne gelene gel bana katıl diyen birisi. Marco'nun diğer Wb korsanlarının hatta filonun uğraşması gereken bir ekip ile ittifak içine girmiş olabilir. Ana tayfa ile bizimkiler teke tek uğraşırken bunlarda onunla uğraşır.
Perona, Moriah'ın peşine düştü.Mihawk Perona'yı Zoro'nun yanına göndermiştir xd
Denjiro muhabbeti bir yana, gelen kişinin Koshiro olması çok mantıklı olur.Biz çok kasıyoruz da göreceğimiz şey yine silüet olacak :d
Acaba Denjiro gelmesin. Koshiro!!!!
big mom ayrılsa bile adadan olaysız ayrılmaz giderken gördüğünü indirirTayfaya rakip çok bence ya. Hem de bol bol rakip var şuan. Eğer böyle adamlar gelmez ise bizimkiler bu işin içinden nasıl çıkacak?
Eğer sadece Kaido kalacak ise bence de yeterli. Ama Big Mom da kalırsa işleri yaş. Eğer bir şekilde Big Mom aradan çıkarsa o zaman tamam ama kalıp savaşırsa kaçarı yok birileri gelmek zorunda.
Koshiro gelse çok güzel olur be.Perona, Moriah'ın peşine düştü.
Denjiro muhabbeti bir yana, gelen kişinin Koshiro olması çok mantıklı olur.