Her şey düşünülmüş.O özellik yeni Korsanfan teması geldiğinde eklenecek olan Deluxe paketimizde olacak.
IBAN yolluyorum o zaman özel mesajdan.
Sen kaçırmazsın zaten bu fırsatı.
Her şey düşünülmüş.O özellik yeni Korsanfan teması geldiğinde eklenecek olan Deluxe paketimizde olacak.
Sen kaçırmazsın zaten bu fırsatı.
Yolla gelsinO özellik yeni Korsanfan teması geldiğinde eklenecek olan Deluxe paketimizde olacak.
Spoiler'dan daha cazip geldiSen kaçırmazsın zaten bu fırsatı.
3 ay öncesinden Mihawk tartışmalarında haklı çıkartacak spoilere ne kadar ödersin ? Miktarı merak ettim.Paraları bayılırsın kesin. Bak ona değer verilir
Cennetten bir köşe olan Impel Down'da bir haftalık tatil de cabası.O özellik yeni Korsanfan teması geldiğinde eklenecek olan Deluxe paketimizde olacak.
Ona para ödememe gerek yok. Ben 5 yıl öncesinden haklı çıkacak şeyleri yazmışım zaten3 ay öncesinden Mihawk tartışmalarında haklı çıkartacak spoilere ne kadar ödersin ? Miktarı merak ettim.Paraları bayılırsın kesin. Bak ona değer verilir
Ama bu kesin ve net bilgi ve hiç tahmin etmediğin şeyler olurdu kesin. Anlamadın demek istediğimi yonko seviyesi gibi şeyler değil bu sayıda ortalığı karıştıracak türden şeylerden bahsetmiştim neyse.Ona para ödememe gerek yok. Ben 5 yıl öncesinden haklı çıkacak şeyleri yazmışım zaten
Ona da para vermem Onun yerine Op konusunda girdiğim bir iddiaya para yatırır misliyle geri alırım. 1'e 100 oranAma bu kesin ve net bilgi ve hiç tahmin etmediğin şeyler olurdu kesin. Anlamadın demek istediğimi yonko seviyesi gibi şeyler değil bu sayıda ortalığı karıştıracak türden şeylerden bahsetmiştim neyse.
Bir aksilik olmazsa akşama bölüm elimde.
Bölüm iyi mi kötü mü onu söyle bari gelince.Bilgi vermem, siz yarını bekleyin.
Ben beğendiğimi söyledim zaten.Bölüm iyi mi kötü mü onu söyle bari gelince.