Luffy tek yiyor yada Kaçıyor, son gelen bölümlere bakarsak %50 ihtimalle bu ikisinden biri gerçekleşir ha tabi bu geçen süre içerisinde Zoro yemek yemediyse o da bayılabilirMerak uyandırdı.
Luffy tek yiyor yada Kaçıyor, son gelen bölümlere bakarsak %50 ihtimalle bu ikisinden biri gerçekleşir ha tabi bu geçen süre içerisinde Zoro yemek yemediyse o da bayılabilirMerak uyandırdı.
Luffy tek yiyor yada Kaçıyor, son gelen bölümlere bakarsak %50 ihtimalle bu ikisinden biri gerçekleşir ha tabi bu geçen süre içerisinde Zoro yemek yemediyse o da bayılabilir
Hadi senin hatırına bir de karartılı çizim ekleyelim şuraya
Hayda. Olmadı bu şimdi.Apoo için Wano'da olmadığı söyleniyor genel anlamda. Hiç görmeme ihtimalimiz var yani uzun bir süre.
Zoro bayılır da Luffy'nin tek olayı bitti artık. Sil aklından.Luffy tek yiyor yada Kaçıyor, son gelen bölümlere bakarsak %50 ihtimalle bu ikisinden biri gerçekleşir ha tabi bu geçen süre içerisinde Zoro yemek yemediyse o da bayılabilir
Birkaç kişi özelden bana "Arap sen misin yoksa?" diye sordu. Ben değilim.Arabın yeni gazı. (hiktoj)
Ch 951 will catch you off guard
Seni arap sanmaları hata bu adam boş gaz veriyo sen dolu veriyon.Birkaç kişi özelden bana "Arap sen misin yoksa?" diye sordu. Ben değilim.