Hmm öyleyse bolca Ussop’un kurbağasını göreceğizSizi pek açmaz bence. Bu tam ben ve @amaneden in sevdiği türde bir bölüm.
Hmm öyleyse bolca Ussop’un kurbağasını göreceğizSizi pek açmaz bence. Bu tam ben ve @amaneden in sevdiği türde bir bölüm.
Şimdi ilk verdiğin spoilere bakıyorum. Bu derece hype yapcak bir tek 20 yıl fb kısmı var. Ya orası ya da o spoilerde olmayan bir şey olmalı.Bölüm var bölüm gibi. Gelen yorumlar olumlu.
Bunu veren kaynak çok sağlam değil, ama spekülasyon olarak dolanan bilgiler öyle böyle değil. Biri bile doğru çıksa, forum karışır.Şimdi ilk verdiğin spoilere bakıyorum. Bu derece hype yapcak bir tek 20 yıl fb kısmı var. Ya orası ya da o spoilerde olmayan bir şey olmalı.
Forum karışsın, severiz. O zaman, spoileri okuduğumda şöyle bir tepki vermeyi umut ediyorum. Beklentimi o derece yükselttin:Bunu veren kaynak çok sağlam değil, ama spekülasyon olarak dolanan bilgiler öyle böyle değil. Biri bile doğru çıksa, forum karışır.
Ryuma olayını hatırla.Forum karışsın, severiz. O zaman, spoileri okuduğumda şöyle bir tepki vermeyi umut ediyorum. Beklentimi o derece yükselttin:
Hocam sal gitsin zehri 2,3 gün hype yaparız en kötüBunu veren kaynak çok sağlam değil, ama spekülasyon olarak dolanan bilgiler öyle böyle değil. Biri bile doğru çıksa, forum karışır.
Kesin Mihawk Wano'ya gelip kim var kim yok yendi.Bundan ala karışamaz.Bunu veren kaynak çok sağlam değil, ama spekülasyon olarak dolanan bilgiler öyle böyle değil. Biri bile doğru çıksa, forum karışır.
O kadar karışabilir diyorsun. Oden falan gözükecek ise siluet olarak göstermesin yeterli.Ryuma olayını hatırla.