Yalnız Luffy kişiliğine göre değişir falan demiş güzel gönderme Kata’nın sempatisini kazanmıştı.Dof'un Kuzan'ın atağından sağ çıktığı,Jozu'nun Kuzan'a zarar verebildiği yerde Kata amiral ile dövüşür tıpkı mevkidaşı Marco gibi.
78 yaşında Kizaru'yu rahatlıkla tutan adam diyor bunu Kata için.
Cevabı basit aslında.Luffy ile dövüştü çünkü.Bide WB gibi bir adamın sağ kolu değil.Linlin'in komutanı diye yerden yere vurulur kendisi.Kendisi yok iken kaptanı rakip sağ kola madara olur öyle bir tayfanın arkasını topluyor bu adam ama görülmezKata asiri gomuluyor anlamiyorum aslinda. Gelecegi gorme mevzusu cok farkli birsey. Vuramadigin surece yenemezsin ve her hareketinde yorulcaksin ve hakinde bitecek. Luffy gibi kacma imkani olmadigi surece bu iki durumda amiral bile olsa ne yapabilir bilmiyorum.
Dövüşür zaten. Önemli olan titretmek. Yenebilir mi?Dof'un Kuzan'ın atağından sağ çıktığı,Jozu'nun Kuzan'a zarar verebildiği yerde Kata amiral ile dövüşür tıpkı mevkidaşı Marco gibi.
78 yaşında Kizaru'yu rahatlıkla tutan adam diyor bunu Kata için.
Buna katılıyorum, Amiralleri de kaybedecekleri bir arc üzerinden değerlendirelim bakalım o zaman neler başaracaklar xD Oda'nın elinin değdiği coşuyor malum.+1
Sağ kolları domatez zanneden insanlar var forumda. Jozu bir Akainu ya da Kizaru'ya denk gelse o kadar çabuk aradan çıkarabilirler miydi acaba o adamı ? Bütün bir arcın Wb'nin ölümü için dizayn edilip denizcilerin lehine işlendiği yerde amiraller şöyle amiraller böyle deyip atıp tutmak taraflı olduğu kadar komik bir bakış açısı.
Beckman yenebilir mi ?Dövüşür zaten. Önemli olan titretmek. Yenebilir mi?
Yener.Beckman yenebilir mi ?
Bence yenemez.Kizaru'yu belki yener.Marco da kaybetmedi aynı Kizaru'ya zaten.Yener.