ıslak kekin püf noktası karamelize kıvamını veren nemli dokusudur, onu da esmer şekerle yakalarsın. 1e1 toz şekerle aynı denklikte at arkana bakmaAirfryer'de ıslak kek yapamama işi. Hayat bitti
fırında yaparken de aynı şey geçerli mi ? yoksa bu dediğin airfryer'a özel bir püf noktası mııslak kekin püf noktası karamelize kıvamını veren nemli dokusudur, onu da esmer şekerle yakalarsın. 1e1 toz şekerle aynı denklikte at arkana bakma
dn: aynı şey brownie içinde geçerlidir.
Anca rüyasında yapar o, inanma sen ona.fırında yaparken de aynı şey geçerli mi ? yoksa bu dediğin airfryer'a özel bir püf noktası mı

Artık bu saatten sonra kime güveneceğimizi şaşırdık efendi. Birilerine güvenme ihtiyacımız bizi bitirdi...Anca rüyasında yapar o, inanma sen ona.![]()
Sorunu tespit etmişsin efendi. Yolun yüzde 5-10'u bitmiş. Geriye kalan kısımla da kim uğraşacak boş ver.Artık bu saatten sonra kime güveneceğimizi şaşırdık efendi. Birilerine güvenme ihtiyacımız bizi bitirdi...

Saldık artık. Hayat bittiSorunu tespit etmişsin efendi. Yolun yüzde 5-10'u bitmiş. Geriye kalan kısımla da kim uğraşacak boş ver.![]()
ben fakirim hiç airfırıyer kullanmadım dene bakalım senden öğrenelim çalışıyo mu çalışmıyo mufırında yaparken de aynı şey geçerli mi ? yoksa bu dediğin airfryer'a özel bir püf noktası mı
doktor sen beni hiç sevmiyosunAnca rüyasında yapar o, inanma sen ona.![]()
doktora inanabilirsin doğru söylüyoArtık bu saatten sonra kime güveneceğimizi şaşırdık efendi. Birilerine güvenme ihtiyacımız bizi bitirdi...
Sorunu tespit etmişsin efendi. Yolun yüzde 5-10'u bitmiş. Geriye kalan kısımla da kim uğraşacak boş ver.![]()