Hadi gözün aydınsınavlar bitti... insan gibi yaşamak ne kadar güzelmiş
Hadi gözün aydınsınavlar bitti... insan gibi yaşamak ne kadar güzelmiş
benim de bugün bitti, bir daha ders çalışmak istemiyorum allah göstermesin...sınavlar bitti... insan gibi yaşamak ne kadar güzelmiş
Senin de gözün aydın hemşehrim. Sen ilkini göremedin diye sanırım bugün bir daha korkunç bir kar yağdıbenim de bugün bitti, bir daha ders çalışmak istemiyorum allah göstermesin...
kar yağmadan geçen kışları hatırlıyorum ben, ne olduysa bu yıl garip bir şekilde yağıyor, valla yarın geliyorum umarım yollar kötü değildir, bölümden başka arkadaşla konuştum birkaç kere araç kaydı falan dedi işin kötü yanı artık firmalık bir durum gibi de durmuyor ya da tüm firmalar kötüSenin de gözün aydın hemşehrim. Sen ilkini göremedin diye sanırım bugün bir daha korkunç bir kar yağdı
Yağmayan yılların acısını çıkarıyor sanırım. Yollar maalesef ki problemli bir tık o yüzden bana kalırsa yola gündüz saatlerinde çıksan daha iyi olurkar yağmadan geçen kışları hatırlıyorum ben, ne olduysa bu yıl garip bir şekilde yağıyor, valla yarın geliyorum umarım yollar kötü değildir, bölümden başka arkadaşla konuştum birkaç kere araç kaydı falan dedi işin kötü yanı artık firmalık bir durum gibi de durmuyor ya da tüm firmalar kötü![]()