Sıkma canını, değmiyor.Çok ağır geldi bu cümle...
Sıkma canını, değmiyor.Çok ağır geldi bu cümle...
Biz de başkalarına veda etmeyi bilmediğimiz için kendi hayatımızı kaçırdık, ne olmuş yani?
Biz de başkalarına veda etmeyi bilmediğimiz için kendi hayatımızı kaçırdık, ne olmuş yani?
hoş geldin nasıl geçti tatilin?Tatilden döndüm, gördüğüm bu mesaj ile kahroldum. Tekrar tatile çıkacağım.
hoş geldin nasıl geçti tatilin?
Abi hayatımı bu kadar açık biliyor ve yazıyor olman biraz can sıkıcı. Son birkaç yılımı özetlemek gerekirse geç kalınmış vedalar sonucu hayat denen trenin arkasından el sallamak düşüyor banaBiz de başkalarına veda etmeyi bilmediğimiz için kendi hayatımızı kaçırdık, ne olmuş yani?
Abi hayatımı bu kadar açık biliyor ve yazıyor olman biraz can sıkıcı. Son birkaç yılımı özetlemek gerekirse geç kalınmış vedalar sonucu hayat denen trenin arkasından el sallamak düşüyor bana
Bizi de çıkar bir kere ya.Tatilden döndüm, gördüğüm bu mesaj ile kahroldum. Tekrar tatile çıkacağım.
Kusura bakma kardeş. Düzelemiyoruz.Hoş buldum. Güzeldi, pamuk gibi olmuştum ki @amaneden yine negatifiyle eski hâlime döndürdü.
Ahahaha. Doktor hasta mahremiyetini aşmışız ya. Hay Allah.Abi hayatımı bu kadar açık biliyor ve yazıyor olman biraz can sıkıcı. Son birkaç yılımı özetlemek gerekirse geç kalınmış vedalar sonucu hayat denen trenin arkasından el sallamak düşüyor bana
İnsanlara çok bağlanmamak lazım. Her hâlükârda gidiyorlar çünkü.