Engelliyorum seni, bybyBunda kırılacak ne var ki?
Engelliyorum seni, bybyBunda kırılacak ne var ki?
Bende hiç yok bu eleman ya sadece bu video aklımda yer etmiş.Kaan Kazgan ile yarışırlarmış![]()
Airfryerde üstü çabuk piştiği için içi -özellikle ortası- cıvık kalabiliyor, düşük derecede daha uzun sürede pişirmen lazım. 180°den fazla pişirme, 170° daha iyi olur.Kek kabardı ama içi çok sıvı kaldı. Ne kadar ısıtsam da bi' şey değişmedi... sanırım fazla süt ve yağ koydum
Hayat tavsiyesidir aynı zamanda. Bazı şeyler zamanla, emekle, ilgi dozajını abartmadan, tadında olur diyor. Yoksa ya çabuk cıvırsın ya da birden kaskatı kesilirsin diyor.Airfryerde üstü çabuk piştiği için içi -özellikle ortası- cıvık kalabiliyor, düşük derecede daha uzun sürede pişirmen lazım. 180°den fazla pişirme, 170° daha iyi olur.
Bu mentaliteyi nerede görsem tanırım öğrenci mentalitesi bu. (Aynısı bende de var çünkü)İçinin sıvı kalmasını sufle yaparak telafi etmiştik biz.
İlk denemede olur öyle ya. İlk tavuk yaptığımda çiğ kalmıştı da salmonella olmamak için mecburen yanına yapacağım makarnanın içinde tekrar pişirmiştim.Biraz katılaşmasını bekleyip yedik... tadı lezzetliydi ama işte görüntü olarak yaniydi. Diğer ki sefer fırında yapacağım sanırım. Daha ilk denememdi, olsun
Yine kitabın ortasından konuşmuşsun çok feci saygı duydumHayat tavsiyesidir aynı zamanda. Bazı şeyler zamanla, emekle, ilgi dozajını abartmadan, tadında olur diyor. Yoksa ya çabuk cıvırsın ya da birden kaskatı kesilirsin diyor.
Ben izlemedim ancak burada birkaç kişi birbirine önerirken görmüştüm.Dün aşağıdaki videoya denk geldim, siteyide yeni gördüm, buradan anime izleyen var mı?