Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Geçmiş olsun. Umarım iyi geçmiştir ameliyat.
Çok sağ olasın, evet başarılı geçti şükür. Aslında devlet hastanesinde olacaktı ama son dakikada bir hata yaptılar ve ameliyat iptal oldu, kullandığı kan sulandirici ilacı gözden kaçırmışlar. O olay güvenimizi sarstigi için paraya kıyıp özelde yaptırdık. Sürecin uzaması canımızı sıktı ama özeldeki doktordan çok memnun kaldık, hayirlisi böyleymiş işte.

Çok sağ olasın, evet başarılı geçti şükür. Aslında devlet hastanesinde olacaktı ama son dakikada bir hata yaptılar ve ameliyat iptal oldu, kullandığı kan sulandirici ilacı gözden kaçırmışlar. O olay güvenimizi sarstigi için paraya kıyıp özelde yaptırdık. Sürecin uzaması canımızı sıktı ama özeldeki doktordan çok memnun kaldık, hayirlisi böyleymiş işte.
Geçmiş olsun tekrardan. Omurilik felç riskli bir yer, iyi yapmışsınız güvendiğiniz bir yere giderek. Bir yakınım disklerden epey çekmişti.

Forumda Garp, WB, Kaido tartışmaları nasıl bu kadar uzun süre ciddiyetini koruyarak devam edebiliyor yav. :D
Ben en fazla 3 mesaj yazabiliyorum sonrasında sıkıntı basıyor ciddiyetten.
Hayır, karşınızdaki zaten kabul edecke biri olsa attığınız ilk kanıtlı mesajda kabul edecektir.
Bir de kısır döngüye giriyor tartışmalar, bir yerden sonra 5 sayfa önce atılmış manga sayfaları, 5 sayfa sonra tekrar atılıyor ispat diye. :D
Nasıl bir dopamin kaynağınız var bilmiyorum ama biraz da bana versenize. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık