Kızarmak için can atıyorlarSağda solda sürekli karşıma çıkan mısır, domates, marul gibi sebzeler birlikte horozların saçma bir müzik eşliğinde dans ettiği Afia yağ reklamındaki Afia yağı buldum sonunda.
![]()
Kızarmak için can atıyorlarSağda solda sürekli karşıma çıkan mısır, domates, marul gibi sebzeler birlikte horozların saçma bir müzik eşliğinde dans ettiği Afia yağ reklamındaki Afia yağı buldum sonunda.
![]()
Geçmiş olsun. Umarım iyi geçmiştir ameliyat.İyidir ya idare eder, annem omurilik ameliyatı olacak da onun işlerine koşturuyorum bu aralar. Senin nasıl gidiyor?
Top 10 yemek arasına koyarım kara lahana çorbasını ve mısır ekmeği ikilisini. Mısır ekmeği yoğurtla güzel gider. Sıcaksa tereyağ ve şekerle de tüketilir.Nimete laf etmek istemiyorum da çok kötü görünüyor :/
Bana uymuyor ot yemekleri :STop 10 yemek arasına koyarım kara lahana çorbasını ve mısır ekmeği ikilisini. Mısır ekmeği yoğurtla güzel gider. Sıcaksa tereyağ ve şekerle de tüketilir.
Bence düzgününü bulmak da zor reis.Bana uymuyor ot yemekleri :S
Çok sağ olasın, evet başarılı geçti şükür. Aslında devlet hastanesinde olacaktı ama son dakikada bir hata yaptılar ve ameliyat iptal oldu, kullandığı kan sulandirici ilacı gözden kaçırmışlar. O olay güvenimizi sarstigi için paraya kıyıp özelde yaptırdık. Sürecin uzaması canımızı sıktı ama özeldeki doktordan çok memnun kaldık, hayirlisi böyleymiş işte.Geçmiş olsun. Umarım iyi geçmiştir ameliyat.
Geçmiş olsun tekrardan. Omurilik felç riskli bir yer, iyi yapmışsınız güvendiğiniz bir yere giderek. Bir yakınım disklerden epey çekmişti.Çok sağ olasın, evet başarılı geçti şükür. Aslında devlet hastanesinde olacaktı ama son dakikada bir hata yaptılar ve ameliyat iptal oldu, kullandığı kan sulandirici ilacı gözden kaçırmışlar. O olay güvenimizi sarstigi için paraya kıyıp özelde yaptırdık. Sürecin uzaması canımızı sıktı ama özeldeki doktordan çok memnun kaldık, hayirlisi böyleymiş işte.