Elemanın profil fotoğrafına baksana, iyi olabilir mi sence? Bir de çıkışmışsın ya.![]()
Eleman mı?
Elemanın profil fotoğrafına baksana, iyi olabilir mi sence? Bir de çıkışmışsın ya.![]()
Lisede Coğrafya öğretmeni bize eleman diyordu. Ben de öğrencine eleman diyorum işte.Eleman mı?
O tüm Türkiye'nin sorunu...Sabah karanlığında yollardayız, ne iyisi be...
Nasilsinİyi akşamlar uta
İyiyim sen nasılsın nası gidiyorNasilsin
Aha hasan'ın modeli. Bu modelin ana özelliği mendeburluk herhalde. Tüyleri hep böyle dağınık mıydı yoksa dayağı yiyince mi böyle olduBenim bu şapşal hayvan:
Aynı zamanda kendime çok benzetip sinirimi bozan kedidir de. Şu anki ruh hâlim böyle hatta alsmdldmdlfm
![]()
Bu da dışarıya çıkmak istedi ve ilk kaçtığı gün köpeklerin saldırısına uğramış, komşular söylüyordu bana da. Eve aldım zor uğraş, sonra birkaç gün sonra tekrar çıktı ve çıka çıka alıştı artık. Zaten pek dost canlısı olmadığı için hiçbir kedi karışamıyordu kendisine, o yüzden pek endişemiz kalmadı. Bi' de bizim sokak çıkmaz sokak olduğu için daha rahattık sanırım. Araba pek geçmiyordu ve kediler pek mahalleden ayrılmıyordu.
Bu duruyor mu peki?Hep dağınıktı. Tüyleri çok ilgi ve alâka istiyor. Demiştin ya bana, tüylerden her yer bembeyaz oldu diye. Aynısını bu da bize yaşatıyordu...Aha hasan'ın modeli. Bu modelin ana özelliği mendeburluk herhalde. Tüyleri hep böyle dağınık mıydı yoksa dayağı yiyince mi böyle olduBu duruyor mu peki?