Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Ginny itler tarafından kaçırılıp, tecavüze uğrayıp çocuk sahibi olurken Dragon'un aktivite. :D
Sayın Forum Mahkemesi,
Sayın Hakim (@Mihawk ),

Bu yazıyı kaleme alma sebebim; sanık konumundaki forum üyesinin(@Kirli Sakal ), “şaka” başlığı altında yürüttüğü ve süreklilik kazanan söylemlerinin, artık dosyalık hâle gelmiş olmasıdır.Belirtmek isterim ki niyetim polemik yaratmak değil; ancak her şakanın da bir makul süresi ve dozu vardır. İlgili üyenin beyanları bu sınırları aşmış, konunun özü yerine şahsıma yönelmiştir.

Tarafımca bir hakaret ya da karşı saldırı söz konusu değildir.
Sadece, sayın mahkemenin huzurunda şu tespitin kayda geçmesini talep ediyorum:
Şaka, iki taraf da gülüyorsa şakadır.

Gereğinin yapılmasını değil,
fark edilmesini arz ederim.

Saygılarımla,

NOT:Bu metin şaka amaçlı yapay zeka tarafından yazılmıştır ciddiye almayınızxd

Sayın Forum Mahkemesi,
Sayın Hakim (@Mihawk ),

Bu yazıyı kaleme alma sebebim; sanık konumundaki forum üyesinin(@Kirli Sakal ), “şaka” başlığı altında yürüttüğü ve süreklilik kazanan söylemlerinin, artık dosyalık hâle gelmiş olmasıdır.Belirtmek isterim ki niyetim polemik yaratmak değil; ancak her şakanın da bir makul süresi ve dozu vardır. İlgili üyenin beyanları bu sınırları aşmış, konunun özü yerine şahsıma yönelmiştir.

Tarafımca bir hakaret ya da karşı saldırı söz konusu değildir.
Sadece, sayın mahkemenin huzurunda şu tespitin kayda geçmesini talep ediyorum:
Şaka, iki taraf da gülüyorsa şakadır.

Gereğinin yapılmasını değil,
fark edilmesini arz ederim.

Saygılarımla,

NOT:Bu metin şaka amaçlı yapay zeka tarafından yazılmıştır ciddiye almayınızxd

Bu videoyu atıyoruz espri yapınca;

Sonra motorcu haklı oluyor hep...
Bi kargocu var fenomen, sürekli yok şöyle belalı müşteri, yok böyle belalı müşteri, yok senin peşinde mi koşucaz falan diye video atıyor.
Geçen biri "evet evdeyim" demiş, bu eve gidince kargo sahibinin annesi açmış kapıyı, oğlum evde yok demiş.
Adam kargoyu annesine teslim ediyor sonra kod istiyor "hani evdeydin" diyor, o da annem evde işte falan diyor.
Kargocu adamın yüzüne kapatıyor telefonu.

Bi kargocu var fenomen, sürekli yok şöyle belalı müşteri, yok böyle belalı müşteri, yok senin peşinde mi koşucaz falan diye video atıyor.
Geçen biri "evet evdeyim" demiş, bu eve gidince kargo sahibinin annesi açmış kapıyı, oğlum evde yok demiş.
Adam kargoyu annesine teslim ediyor sonra kod istiyor "hani evdeydin" diyor, o da annem evde işte falan diyor.
Kargocu adamın yüzüne kapatıyor telefonu.
İnternete düşmem inşallah o şekilde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık