Geçmiş olsunnİyidir ya idare eder, annem omurilik ameliyatı olacak da onun işlerine koşturuyorum bu aralar. Senin nasıl gidiyor?
Geçmiş olsunnİyidir ya idare eder, annem omurilik ameliyatı olacak da onun işlerine koşturuyorum bu aralar. Senin nasıl gidiyor?
Yok ya direkt TC simülasyonunda hayatta kalma oyunu gibi bir şey oluyor bu.Melankoli bataklığı mı oluyordu bu?
Geçmiş olsun, rahmetlik babam da olmuştu bu tarz bir ameliyat, korkuyorduk da korkulacak bir şey yokmuş.İyidir ya idare eder, annem omurilik ameliyatı olacak da onun işlerine koşturuyorum bu aralar. Senin nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun.İyidir ya idare eder, annem omurilik ameliyatı olacak da onun işlerine koşturuyorum bu aralar. Senin nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun.İyidir ya idare eder, annem omurilik ameliyatı olacak da onun işlerine koşturuyorum bu aralar. Senin nasıl gidiyor?